WeTu Analytics

Sanbona Explorer Camp

Sanbona Explorer in Sanbona Wildlife Reserve.

Wandelen & kamperen in het 58 000 hectare wildernis heiligdom van Sanbona Wildlife Reserve in het hart van de Little Karoo! Eerder de thuisbasis van de San People waar men de Erfenis van de Bushman kan ervaren in de schoonheid van hun Rock Art. Omgeven door oude vulkanische bergen en eindeloze vergezichten, zal de gids de ervaring met vogels, culturele geschiedenis en andere natuurlijke geschiedenis van het gebied te verbeteren.

Deze unieke wandelervaring is ideaal voor gasten die op zoek zijn naar een avontuurlijke en authentieke optie met een ambiance van een tented bush camp. Het kamp ligt in een prachtig schaduwrijke rivierlijn, ten noordoosten van het reservaat en op ongeveer 30 minuten rijden van Dwyka Tented Lodge.

Dit is een flexibele ervaring voor gasten om de Sanbona Karoo te ervaren en te verkennen, omdat we van mening zijn dat de stijfheid van reizen vereenvoudigd moet worden door terug te gaan naar de basis.

Dit ontdekkingskamp weerspiegelt de originele safari van's nachts te voet en te slapen rond het vuur in het comfort van een mobiele tent.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Sanbona Explorer Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen