WeTu Analytics

The Oyster Box

The Oyster Box ligt met uitzicht op de historische en beroemde bezienswaardigheid, de vuurtoren van Umhlanga. Het is al lang een van de meest geliefde en meest vooraanstaande hotels van Zuid-Afrika. Het eerste opening in 1947.

De Oyster Box met 86 kamers is trots op het strand van Umhlanga, direct aan het strand en met uitzicht op de Indische Oceaan, een van de meest geliefde hotels van Zuid-Afrika. Bekend om de royale gastvrijheid, attente service en uitzonderlijke gerechten, The Oyster Box biedt alle koloniale charme en nostalgie van een vervlogen tijdperk, maar met al het moderne comfort en voorzieningen.

Het Oyster Box Hotel is perfect gelegen aan de rand van de oceaan, op slechts 5 minuten lopen van Umhlanga Village Centre. Het is gunstig gelegen voor snelle en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum van Durban, de internationale luchthavens en tal van stijlvolle winkelcentra... maar heeft toch een gevoel van klassieke charme en elegantie zoals nergens anders op aarde.

Nabijgelegen toeristische attracties van enorm belang voor reizigers zijn Gateway Theatre of Shopping, Ushaka Marine World, Sun Coast casino, de historische Natal Midlands en majestueuze Drakensberg Mountains, evenals uitstekende grote 5 wildparken, lodges en historische slagvelden.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Oyster Box

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen