WeTu Analytics

The Oyster Box

Garden Villa Lofts

Prachtig ontworpen Loft Kamers met uitzicht op de tuin zijn beschikbaar als zelfstandige accommodatie of in combinatie met een Superior Garden Villa. Elke kamer is individueel en prachtig ingericht met prachtige 4 poster kingsize bedden en voldoende ruimte voor gasten om zich thuis te voelen in legendarische luxe.

Toon meer
Toon minder

Classic Garden Facing Rooms

Onze elegante Classic kamers kijken uit op de weelderige en rustige tuinen van het hotel en bieden een rustig uitzicht op wat alleen kan worden omschreven als de eigen oase van het hotel.

Toon meer
Toon minder

Classic Sea Facing Rooms

Elk van onze Classic Sea Facing Rooms heeft een balkon met uitzicht op de iconische vuurtoren van Umhlanga en de adembenemende kustlijn.

Toon meer
Toon minder

Luxury Sea Facing King/Twin Rooms

Luxe kamers op zee, elk met een balkon met uitzicht op de iconische vuurtoren van Umhlanga en de adembenemende kustlijn. Alle kamers hebben een badkamer met dubbele wastafels en een ruime aparte douche.

Toon meer
Toon minder

Sea Facing Cabana

Onze prachtig ingerichte Cabanas, gelegen op de benedenverdieping met individuele terrassen, bieden een uitzonderlijk uitzicht op de rand van het water. In deze mooie cabanas kunnen gasten rustig slapen op luxe kingsize hemelbedden.

Toon meer
Toon minder

Sea Facing Luxury Suites

De individueel ingerichte Sea Facing Suites bieden een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan en bieden de ruimte en het comfort van een luxe slaapkamer met een stijlvol ingerichte aparte loungeruimte.

Toon meer
Toon minder

Sea Facing Deluxe Suites

Gelegen op de benedenverdieping met eigen dompelbaden en terrassen Deluxe Suites bieden gasten luxe slaapkamers en aparte loungeruimtes - een perfecte configuratie voor een perfect verblijf.

Toon meer
Toon minder

Sea Facing Family Rooms

Bij The Oyster Box is een ongelooflijke mate van zorg en aandacht besteed aan het bieden van uitzonderlijke niveaus van comfort voor gezinnen. Met dit in gedachten zijn we blij om vijf privé familiekamers te bieden, elk met een grote slaapkamer samen met een extra tweede slaapkamer (vier met stapelbedden en een loft met twee eenpersoonsbedden) voor de kleinere leden van de familie.

Toon meer
Toon minder

Superior Garden Villas

Deze charmante villa's bevinden zich in de weelderige omgeving van de hoteltuinen en genieten van de luxe van een eigen dompelbad, een ontspannend terras, een eigen lounge en een bar en een weelderige badkamer. Als gasten dat willen, kunnen deze villa's worden omgebouwd tot een villa met 2 slaapkamers door simpelweg een van de Garden Villa Lofts.Deze charmante villa's bevinden zich in de weelderige omgeving van de tuinen van het hotel en genieten van de luxe van een eigen dompelbad, een ontspannend terras, een eigen lounge en een bar en een weelderige badkamer. Als gasten dat willen, kunnen deze villa's worden omgebouwd tot een villa met 2 slaapkamers door simpelweg een van de Garden Villa Lofts te reserveren.

Toon meer
Toon minder

Presidential Suite

De suite is verdeeld over twee verdiepingen met een eigen lift en biedt de gasten de vreugde van een grote slaapkamer met een eigen rustige, uitzonderlijk comfortabele zithoek en een intieme persoonlijke studeerkamer. Twee weelderige marmeren badkamers - de zijne en de hare - met haar bieden een onovertroffen uitzicht op zee voor luxe en rust onvergelijkbaar. En natuurlijk is er het prachtige privézwembad met rim-flow, een smaakvol op maat gemaakte privélounge, een sierlijke eetkamer met zitplaatsen voor 8 personen met een eigen bar en een goed uitgeruste keuken voor intieme in-suite dineren. En voor dat nog meer gevoel van ruimte biedt de suite een extra slaapkamer.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Oyster Box

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen