WeTu Analytics

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

The Grillroom

De Grillroom is gewoon nirvana voor carnivoren: graangevoede en grasgevoede rundvlees, droog of nat gerijpt, is allemaal tussen 22 en 55 dagen oud - plus ook steak tartaar, ossenstaart, borst, beenmerg, biltong en rundvlees hamburgers. Hertenvlees, varkensvlees en kip zijn prominent aanwezig, samen met zalm, garnalen en calamari, en er zijn ook vegetarische opties op het menu. Trawling het uitgebreide menu kan even duren, geniet ervan met een glas bekroonde wijnen van het Landgoed. Als je van vlees houdt zoals wij, is dit een beetje hemel met uitzicht om bij elkaar te passen.

Luchtige, ingetogen Europese elegantie belichaamt het interieur van het restaurant, dat is voorzien van glazen gevel om het panoramische uitzicht te tonen van de wijngaarden en olijfboomgaarden tot de blauwkleurige bergen die Wellington omringen. Op een zonnige dag kiest u een tafel op het dek en zit u naast elkaar om te genieten van het natuurlijke theater.

Toon meer
Toon minder

Pizza Vista

Ons Pizza restaurant verandert zijn naam! Vanaf 1 mei zullen we handelen als Pizza Vista. Onze nieuwe naam en logo is emotioneel voor onze prachtige uitzichten en houtgestookte pizzaoven die lekkere Italiaanse klassiekers produceert.

Omdat we geen franchise zijn, kunnen klanten zich verheugen op het genieten van meer lokale producten zoals ambachtelijke bieren en seizoensgebonden gerechten met lokale groenten en fruit, naast bekende favorieten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Val du Charron Wine and Olive Estate Guesthouse

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen