WeTu Analytics

The Emakoko

Het concept voor The Emakoko was het geesteskind van Anthony en Emma Childs - uw gastheren tijdens uw verblijf. Ze wonen op het terrein met hun kleine familie en een toegewijd team van medewerkers, die blij zijn gasten te verwelkomen en voor wie niets te veel moeite kost.

De Emakoko is een luxe, luxe lodge met twintig vier kamers gebouwd in de zijkant van een vallei aan de rivier de Magathi, op de grens van het Nairobi National Park. Er is veel zorg besteed aan het verwerken van de prachtige vijgenbomen die groeien op de klif waar de lodge zich bevindt. Alle kamers kijken uit over de rivier en het park.

De Emakoko stelt mensen in staat om hun safari te beginnen en af te maken in de wilde natuur die ze tot nu toe hebben gereisd om ervan te genieten. Binnen 20 minuten na het opruimen van de douane kunnen ze nu het spel bekijken in het geweldige Nairobi National Park. De enige “transfer” vertragingen die waarschijnlijk op weg van of naar The Emakoko zijn de natuurlijke pauzes om een trots van leeuwen te bekijken of te wachten op een neushoorn of reis van Giraffe om de weg over te steken.

Of u nu geniet van een Emakokoko-cocktail in de uitkijkhoek of gewoon een kopje koffie bij het zwembad met uitzicht op de rivier, ontspanning is gegarandeerd. Er is ook de kans om ons inwoner nijlpaard te zien, die je ook graag in de gaten houdt. Hij is te zien grazen op het gazon buiten de kamers in de vroege avond of in de ochtend.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Emakoko

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen