WeTu Analytics

The Emakoko

Game Drives

Neem een game drives in een van de meest unieke wildparken ter wereld, het Nairobi National Park.

Toon meer
Toon minder

Visits to The David Sheldrick Trust

Bezoeken om de weesde olifanten te zien. De David Sheldrick Wildlife Trust is geboren uit de passie van een familie voor Kenia en zijn wildernis. Vandaag is de David Sheldrick Wildlife Trust het meest succesvolle reddings- en revalidatieprogramma ter wereld en een van de pioniersorganisaties voor natuur- en habitatbescherming in Oost-Afrika.

https://www.sheldrickwildlifetrust.org/

Toon meer
Toon minder

Visits to the Giraffe Centre

Opgericht in 1979 als kernveredelingscentrum van de bedreigde Rothschild giraffe, heeft het in 1983 zijn instandhoudingsinspanningen verder ge√ęscaleerd en een uitstekend milieu-educatiecentrum geopend. Maak een rondleiding door het centrum en voer de giraffen.

http://giraffecenter.org

Toon meer
Toon minder

Nairobi Excursions

Nairobi is net om de hoek voor degenen die behoefte hebben om last minute items te krijgen. Hoewel onze boetiek volledig gevuld is, nemen we u graag mee naar een van de lokale winkelgebieden in Nairobi. Onze chauffeursgidsen zijn niet alleen natuurspecialisten, maar begrijpen ook de kunst van het onderhandelen.

Toon meer
Toon minder

Lion Lights

Een interessant project om grote roofdieren zoals leeuw, luipaard, hyena en cheeta af te schrikken om vee te doden dat in verblijven wordt gehouden. Dit eenvoudige project werd uitgevonden door een 11-jarige jongen, Richard Turere wiens familie en buren bijna dagelijks geconfronteerd werden met roofdierinvallen en veestapel in Kitengela (een gebied dat grenst aan het Nairobi National Park).

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

The Emakoko

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen