WeTu Analytics

Amakhala Woodbury Tented Camp

Woodbury Tented Camp is een intiem driesterren bush kamp gelegen aan het spectaculaire Amakhala Game Reserve en wordt gerund door de familie Gush, die al vijf generaties op het land wonen. Veel van onze medewerkers zijn opgegroeid in de omgeving en zijn er trots op dat uw Afrikaanse safari ervaring onvergetelijk is.

Woodbury Tented Camp ligt verscholen in een afgelegen heuvelachtige struikgewas met uitzicht op de oude uiterwaarden van de Bushman's River, en is een van de verborgen juwelen van de oostelijke Kaap.

Tien comfortabele en-suite tenten op verhoogde bases, elk met een eigen terras, laten de gasten genieten van een zeldzame intimiteit met de natuur. Elke tent heeft warm stromend water, een kingsize bed of 2 aparte bedden en elektrische dekens voor de gezellige avonden. Ook in het portfolio staan twee familietenten die via een balkon met elkaar verbinden, zodat gezinnen samen kunnen genieten van de Afrikaanse struik.

Twee keer per dag bieden game drives met een van onze vriendelijke en professionele gidsen de kans op spannende Big Five game viewing en onvergetelijke sundowners in de bush. Het kampleven is gecentreerd rond de eet- en loungeruimte met rieten en canvas, met een uitgestrekt terras met uitzicht op de Woodbury vlaktes. Een grote verscheidenheid aan wildsoorten zoals zebra, giraffe, buffels en olifant is vaak te zien vanaf het dek, terwijl de spookkreet van visarenden weerkaatst door de vallei.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Amakhala Woodbury Tented Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen