WeTu Analytics

Machaba Camp

Mokoro safari

Dit is een uitgegraven kano, gestookt door een ervaren poler in de ondiepe wateren van de Okavango. Het is een geweldige manier om de waterwegen te zien en is rustig en stil. Deze excursies vinden plaats in de ochtend of langere dagtochten kunnen worden geregeld. Verken de eilanden rond het kamp en kom terug uitgerust en verjongd.

Toon meer
Toon minder

Game drives

Game drives worden uitgevoerd in de ochtenden en middag/avonden op het kamp. Ze duren meestal ongeveer drie uur per stuk en worden langs de riviersystemen en overstromingsvlakten rond het kamp gevoerd. De wilde dieren in het gebied zijn productief en de kans is goed om enkele van de grotere roofdieren, kuddes olifant en buffels en alle vlaktes dieren die hier voorkomen te zien. Nachtritten worden uitgevoerd in de vroege avond, waardoor men de kleinere meer nachtelijke dieren met schijnwerpers kan zien.

Toon meer
Toon minder

Walking safaris

Wandelsafari's worden ook in het algemeen uitgevoerd in de ochtend met gewapende gidsen. De wandelingen zijn ontspannen en de tijd wordt genomen om de kleinere dingen in de bush te observeren die men normaal mist tijdens het rijden. Wandelen is afhankelijk van het weer, of afhankelijk van de conditie van het terrein.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Machaba Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen