WeTu Analytics

Hoanib Skeleton Coast Camp

Plaats: In een afgelegen gebied van de Kaokoveld, met grind bezaaide vlaktes en droge rivierbedden die fascinerende dieren in het wild trekken, ligt Hoanib Skeleton Coast Camp. Verkenningen van dit geïsoleerde maar gevarieerde gebied vinden plaats via natuurtochten langs het smalle vegetatielint van de rivierbedding, waar een verrassende rijkdom aan door woestijnen aangepaste dieren te vinden is; terwijl in het kamp het Onderzoekscentrum verdere inzichten biedt. De meedogenloze Skeleton Coast met zijn scheepswrakresten en lawaaierige kolonies van Kaapse pelsrobben is toegankelijk via een fascinerende rit of vlucht, afhankelijk van het weer.

Accommodatie: De acht grote tenten met eigen badkamer (waaronder één gezinsunit), het hoofdgedeelte en het zwembad, kijken uit over een brede, ruige vallei die afdaalt tot aan de bijna altijd droge rivier de Hoanib.

Doel: Dit volledig zonne-energiekamp is een joint venture met de naburige Conservancies Anabeb, Torra en Sesfontein, en herbergt onderzoekers die zich inzetten voor het behoud van door woestijnen aangepaste leeuw, bruine hyaena en meer.

Unieke verkooppunten

Droge rivierbedding levert een goed woestijnaangepast spel op: van olifant tot af en toe een leeuw en bruine hyaena
Toegang tot Skeleton Coast met zijn enorme kolonies van Kaapse pelszeehonden en scheepswrakken
Inzicht in het gebied en de wilde dieren in het onderzoekscentrum

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Hoanib Skeleton Coast Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen