WeTu Analytics

Lango Camp

Tegenwoordig krijgen Odzala Discovery Camps - Ngaga Camp, Lango Camp en Mboko Camp - snelle tractie met reizigers die bezoeken om de westelijke laaglandgorilla's, bosolifant, bongo en nog veel meer soorten te ervaren via een 4, 7 of 10 korte route tussen de 3 kampen.

Verafgelegen gebieden in Afrika worden bedreigd en moeten commercieel levensvatbaar zijn om beschermd te worden. Dit is de visie van Congo Conservation Company - om een innovatieve aanpak te kiezen voor baanbrekende ecotoerisme in het Congobekken. Het doel van CCC is om een instandhoudingsacteur te zijn door toegevoegde waarde te bieden aan het Nationaal Park Odzala-Kokoua en het speciale reservaat Dzanga-Sangha door de ontwikkeling van het toerisme, en elk bezoek telt.

Lango Baï, een natuurlijke, moerassige open plek in het bos met grote afzettingen van mineralen, heeft een magnetische aantrekkingskracht voor grote zwermen Afrikaanse groene duiven en Afrikaanse grijze papegaaien, maar ook voor kuddes bosbuffels overdag en bosolifanten's nachts. Voor vogelkijkers biedt het uitstekende mogelijkheden om bosvogels te bekijken, die vreemd genoeg niet bijzonder op hun hoede zijn voor mensen die 3-4 m boven het maaiveld lopen.

De zes chalets van Lango Camp zijn strategisch gelegen aan de rand van Lango Baï met uitzicht op de open baï, een van de meest verbijsterende uitzichten van elk kamp in Afrika. De chalets zijn opgebouwd uit natuurlijke materialen zoals lokaal geweven raffia palmbomen en staan op palen boven de grond. De chalets zijn voorzien van muskietennetten en een eigen badkamer met een warme douche en een toilet. Ze beschikken over een verhoogde 360° loopbrug met uitzicht op het bos en het uitgestrekte baï.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lango Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen