WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Baï, een natuurlijke, moerassige open plek in het bos met grote hoeveelheden mineralen, heeft een magnetische aantrekkingskracht op grote groepen Afrikaanse groene duiven en Afrikaanse grijze papegaaien, maar ook op kuddes bosbuffels overdag en bosolifanten's nachts. Voor vogelaars biedt het uitstekende mogelijkheden om bosvogels te spotten, die merkwaardig genoeg niet op hun hoede zijn voor mensen die 3-4 m boven het maaiveld lopen.

De zes chalets voor gasten van Lango Lodge zijn strategisch gelegen aan de rand van Lango Baï met uitzicht op de open baï, een van de meest fascinerende uitzichten van elk kamp in Afrika. De chalets zijn gebouwd van natuurlijke materialen zoals lokaal geweven raffia palmpanelen en staan op palen boven de grond. Compleet met muskietennetten en een eigen badkamer met warme douche en spoeltoilet, beschikken de chalets over een verhoogd 360°-omhullend wandelpad met uitzicht op het bos en de uitgestrekte baï.

Afgelegen gebieden in Afrika worden bedreigd en moeten commercieel levensvatbaar zijn om beschermd te worden. Kamba African Rainforest Experiences hanteert een innovatieve benadering van baanbrekend ecotoerisme in het Congobekken. Het doel is om een rol te spelen op het gebied van natuurbehoud door toegevoegde waarde te bieden aan het Odzala-Kokoua National Park en Nouabalé-Ndoki National Park door de ontwikkeling van het toerisme een toegevoegde waarde te bieden aan het Odzala-Kokoua National Park en Nouabalé-Ndoki National Park, en elk bezoek telt. Tegenwoordig winnen Kamba African Rainforest Experiences snel aan populariteit bij reizigers die het ongerepte Congobekken bezoeken om de dichte populatie van westelijke laaglandgorilla's, kuddes zeldzame bosolifanten, schuwe bongo's en nog veel meer soorten te ervaren tijdens een Kamba-reis van 7, 10 nachten of 11 nachten waarin Ngaga Lodge, Lango Lodge en Mboko Lodge worden gecombineerd.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lango Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen