WeTu Analytics

Lango Lodge

Lango Lodge Dining

Dineren is een integraal onderdeel van de Kamba-ervaring en al onze lodges zijn volledig inclusief, met ontbijt, lunch, diner, snacks en huisdrankjes tijdens uw reis. Onze chef-koks zijn er trots op lokale smaken en ingrediënten te combineren met internationale technieken om maaltijden van uitzonderlijke kwaliteit te bereiden. Veel gasten melden dat maaltijden een onverwacht hoogtepunt van hun ervaring zijn.

Lunch en diner worden in drie gangen geserveerd, met opties voor voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Het ontbijt is gezond en bevredigend, en er worden de hele dag door snacks geserveerd. Vegetarische gerechten worden bij bijna elke maaltijd aangeboden. De meeste maaltijden worden in familiestijl geserveerd, met de optie voor privétafels bij Lango Lodge.

Huisdranken omvatten thee, koffie, frisdranken, water, geselecteerde wijnen en bieren en geselecteerde sterke dranken. Premiumdranken worden ingevlogen en zijn op aanvraag beschikbaar tegen een meerprijs, die bij uw rekening wordt opgeteld (bij vertrek verrekend).

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lango Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen