WeTu Analytics

Bomani Tented Lodge

Saddlebill Tent

(5 Kamers)

3 x Saddlebill Twin Tents: 50 m² met uitzicht over de Ngamo vlakte naar Bomani Pan, verhoogd teak dek, twee tweepersoonsbedden, staande ventilator, eigen douche, toilet en wastafel.

2 x Zadeldek dubbele tenten: 48 m² met uitzicht over de Ngamo vlakte naar Bomani Pan, verhoogd teak dek, staande ventilator, eigen douche, toilet en wastafel. Een van de kamers heeft een tweepersoonsbed, de andere een kingsize bed.

Toon meer
Toon minder

Spurwing Tent

(4 Kamers)

2 x Spurwing Twin Suites: tent van 62,5 m² met uitzicht op de lodge waterput, twee tweepersoonsbedden, overhead ventilatoren, eigen douche, toilet, wastafel, eigen lounge, veranda ideaal voor privé dineren, ruimte voor een extra bed voor kinderen.

1 x Spurwing Double Suite: 62,5 m² met uitzicht op de lodge waterput, kingsize bed, plafondventilator, eigen douche, toilet, wastafel, eigen lounge en veranda, ideaal voor privé dineren.

1 x Spurwing Honeymoon Suite: 57,5 m² tent met uitzicht op de lodge waterput, kingsize bed, eigen douche en vrijstaand bad, twee wastafels, overhead fans, grote betegelde veranda, ideaal voor privé dineren.

Toon meer
Toon minder

Sable Suite

(1 Kamer)

De Sable Suite is onze familie suite is gebouwd tussen een bos van Camelthorn bomen en iets weg van de rest van de lodge om het wat privacy te geven. De familiesuite biedt een prachtig uitzicht over de Ngamo vlaktes met regelmatige wildwaarnemingen als dieren zich verplaatsen om te drinken vanuit het nabijgelegen Bomani Pan.

De suite bestaat uit 2 grote slaapkamers (een met een kingsize bed en een met 2 ¾ bedden), beide met een eigen badkamer met luxe baden en heerlijke buitendouches. Er is ook een grote open lounge en eetkamer samen zodat gezinnen kunnen genieten van optionele privé dineren.

Geschikt voor maximaal 6 personen comfortabel (2 extra eenpersoonsbedden kunnen in de lounge worden geplaatst)

Toon meer
Toon minder

Thatched Bungalow

(1 Kamer)

Dit bakstenen chalet onder rieten is elegant ingericht en luxueus met een eigen badkamer, warm stromend water en elektriciteit door generator. De eigen veranda biedt een van dichtbij uitzicht op het water gat en deze lodge is het dichtst bij alle verblijven bij het hoofdgedeelte van de lodge.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bomani Tented Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen