WeTu Analytics

Chobe River Lodge

Double room

Ruime tweepersoonskamer met eigen badkamer en veranda met uitzicht op de rivier de Chobe. De bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Belangrijke info voor vertrek: Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.

Toon meer
Toon minder

Family room

Familiekamer, geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen, met eigen badkamer en veranda met uitzicht op de rivier de Chobe. De bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Belangrijke info voor vertrek: Alle gasten, waaronder kinderen, dienen tijdens het inchecken aanwezig te zijn en hun door de overheid verstrekte identiteitsbewijs met foto of paspoort te laten zien.

Toon meer
Toon minder

Small Double room

Kleine tweepersoonskamer met eigen badkamer en veranda met uitzicht op de rivier de Chobe. De bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, gratis Wi-Fi, flatscreen-tv, bureau, en-suite badkamer met bad of douche en als extra verwelkoming een identiteitsbewijs met foto of paspoort.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chobe River Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen