WeTu Analytics

Chobe River Lodge

Luxury Riverview Room downstairs

(3 Kamers)

Ruime tweepersoonskamer met 1 of 2 bedden, eigen badkamer en veranda met uitzicht op de rivier de Chobe. Bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Airconditioning, gratis wifi, koffiezetfaciliteiten en alle benodigde toiletartikelen, waaronder een föhn.

Toon meer
Toon minder

Riverview Family room downstairs

(1 Kamer)

Familiekamer, geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 13 jaar, met eigen badkamer en veranda met uitzicht op de rivier de Chobe. Bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Airconditioner, koffiezetfaciliteit en alle benodigde toiletartikelen, waaronder een föhn.

Toon meer
Toon minder

Luxury Riverview upstairs

(3 Kamers)

Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer en grote veranda met uitzicht op de rivier de Chobe. Bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Airconditioner, koffiezetfaciliteit en alle benodigde toiletartikelen, waaronder een föhn.

Toon meer
Toon minder

Luxury Courtyard Room

(5 Kamers)

Luxe tweepersoonskamer met eigen badkamer en grote gedeelde veranda op de binnenplaats. Bedden kunnen worden opgemaakt in twee eenpersoonsbedden of een kingsize bed. Airconditioner, Mosquitonet, koffiezetfaciliteit en alle benodigde toiletartikelen, waaronder een föhn.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Chobe River Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen