WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

De essentie van La Clé des Montagnes ligt niet alleen in de uitzonderlijke aandacht voor detail, prachtige afwerking en uitstekende locatie, maar ook in de ruime ervaring. Te midden van wijngaarden en bergen is een belevenis om te genieten van La Clé Village and Lodge. Met professionele chef-koks in ons team is de keuken dynamisch en fris, van lokale 'braai's' tot beladen ontbijttafels, gepersonaliseerde picknicks, privé dineren en gedeelde tafelavonden.

La Clé-dorp

Een verzameling stijlvolle kamers en suites verspreid over drie dorpshuizen, Manoir, Grange en Domain, evenals Galerie, een ultramoderne villa met 2 slaapkamers. Elk dorpshuis heeft een eigen tuin, ruime woonruimtes en een zwembad. Gasten komen samen in Manoir voor uitzonderlijke maaltijden die worden aangeboden door onze chef-koks om te delen in het culinaire erfgoed van de vallei.

La Clé Lodge

Moderne styling ontmoet de klassieke charme van een traditioneel KaapHollands huis in La Clé Lodge. Gelegen op een werkende wijngaard, genieten van de vloeiende interieurs, zwembad, terras, weids uitzicht, tennisbaan, putt en chip gazon, zwemdammen en helikopterplatform. Breng samen intieme tijd door in de Lodge met onze beschikbaarheid per kamer of exclusief gebruik.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

La Clé des Montagnes

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen