WeTu Analytics

La Clé des Montagnes

La Clé Village - Galerie

(1 Eenheid/villa)

Moderne charme. Een eigentijdse ruimte waar verzadigde kleuren naast elkaar staan met minimalistische interieurs die de essentie van de avant-garde vastleggen. Met twee slaapkamers met eigen badkamer, ruime leefruimte, open keuken en eigen tuin, is Galerie de perfecte volledig uitgeruste ontsnapping voor 2 - 4 personen.

Een showcase voor de eigen abstracte kunstcollectie van de eigenaar, geniet van de antieke meubels en zorgvuldig geselecteerde eigentijdse accenten. Breng tijd door met het genieten van de collectie en design of uitkijken over uw privézwembad vanaf het terras naar de bergen daarbuiten. Galerie heeft een eigen eclectische persoonlijkheid, een passend eerbetoon aan het rijke artistieke erfgoed van de vallei.

Toon meer
Toon minder

La Clé Village - Grange

(1 Eenheid/villa)

Een landelijk toevluchtsoord. De sfeer van dit historische dorpshuis met 3 slaapkamers is geïnspireerd op de elegante texturen, massief hout en de verschillende stoffen van een koloniale hoogland-lodge. Grange is een gastvrije schuilplaats en beschikt over twee Tuinkamers met eigen badkamer en een eigen terras met uitzicht op de tuin, een uitgebreide woonruimte, een bibliotheek, een terras en een zwembad.

De warme paletten die het interieur van de zorgvuldig omgebouwde schuur vormen, zijn zorgvuldig geselecteerd om de seizoensgebonden tinten van de omliggende wijngaarden te weerspiegelen. Een dubbelzijdige open haard en pluche meubilair garanderen niets anders dan een weelderig verblijf.

Toon meer
Toon minder

La Clé Village - Domain

(1 Eenheid/villa)

Stijl en ruimte. Een dynamische fusie van Oost- en Noord-Afrikaanse esthetiek wacht om ontdekt te worden in Domain, onze onlangs hernoemd Villa met 4 slaapkamers. Marokkaanse tegels en stoffen met patronen creëren een smaakvolle, levendige stijl die onvergetelijke interieurs creëren.

Met een ruime tuin suite, twee kamers met eigen badkamer, een eigen badkamer, een Petite kamer met eigen badkamer, een groot terras, een zwembad en ruime ruimte om uit te breiden en te ontspannen, te genieten van ruime woonruimtes, verzorgde tuinen en uitzicht op de bergen. Domain is een luxe toevluchtsoord van de drukte van het dagelijks leven.

Toon meer
Toon minder

La Clé Lodge

(1 Eenheid/villa)

Met design en afwerking van Jacques Erasmus van Hemelhuijs, moderne styling voldoet aan de klassieke charme van een traditioneel Kaaps-Nederlands huis in onze 5-slaapkamer Lodge. Vloeiende interieurs, hoge plafonds en ruime woonruimtes worden versterkt door charmante accenten en de rustieke schoonheid van traditionele materialen.

La Clé Lodge ligt op de tweede werkende wijngaard van La Clé des Montagnes in het centrum van Franschhoek. Het biedt een weids uitzicht, een tennisbaan, een putt en chip gazon en helikopterplatform. Beheerd door zeer ervaren chef-koks met geïnspireerde menu's, stevige huiselijke maaltijden en fijnere eetgelegenheden, beleef de levensstijl van Franschhoek en geniet van warme gastvrijheid.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

La Clé des Montagnes

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen