WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Entumoto Safari Camp is een klein privé luxe Safari-kamp dat een intieme Safari-ervaring biedt. We zijn gevestigd in een privéconservancy (genaamd Siana) en dit betekent dat we activiteiten bieden wandelsafari's, sundowners, bush maaltijden en night game drives in de conservancy die niet zijn toegestaan in het park. De privacy van je gamedrives in de conservancy is een welkom contrast met die in de Mara en omdat we onze voertuigen offroad laten gaan, kun je een echte en privéervaring met het dier opdoen.

Entumoto Safari Camps bestaat uit twee kampen Entumoto Main Camp, luxe en Entumoto Toto Camp, wat onze standaardoptie is, Beide kampen bevinden zich op dezelfde locatie en delen de Main Lounge, restaurant en zwembad. De tenten op het hoofdkamp zijn ruimer en hebben het beste uitzicht op de conservancy omdat ze zich op de heuvelzijde bevinden, aan de andere kant ligt Entumoto Toto Camp in een vallei. Entumoto Toto is zakvriendelijk.

Ideaal voor gezinnen en kleine groepen, maar toch speciaal en privé voor romantische stellen en pasgetrouwden. Entumoto is perfect voor iedereen die Afrika wil waarderen in een intieme, comfortabele omgeving met een zwembad voor de deur en tegelijkertijd de ruige wildernis beleeft.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Entumoto Safari Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen