WeTu Analytics

Entumoto Safari Camp

Main Camp - Double Room

(3 Kamers)

We hebben 3 tweepersoonskamers in het hoofdkamp. Elke kamer heeft een grote veranda met een prachtig uitzicht op de vallei, een tweepersoonsbed dat ook kan worden omgezet in twee tweelingen, kastruimte en een kaptafel, evenals een en-suite badkamer met leidinggeven warme douches, twee wastafels, een toilet, shampoo, conditioner en body wash is ook voorzien.

Toon meer
Toon minder

Main Camp - Family Suites

(4 Kamers)

We hebben 4 familie suites in het hoofdkamp. De suites hebben elk 2 slaapkamers die kunnen worden ingericht als een tweepersoonsbed of een tweeling, die elk een eigen badkamer hebben met dezelfde voorzieningen als de tweepersoonskamers. Daarnaast hebben de kamers een zitkamer met open haard, koelkast, 3 banken en een bureau. Aan de voorzijde van de familiesuite loopt een enorme veranda met 2 banken en diverse stoelen.

Toon meer
Toon minder

Entumoto Toto - Double Room

(3 Kamers)

We hebben 3 tweepersoonskamers in het Toto Camp. De Toto tweepersoonskamers zijn op dezelfde manier ingericht als de kamers in het hoofdkamp met een tweepersoonsbed dat ook kan worden omgezet in twee tweelingen, kastruimte, een kaptafel en een en-suite badkamer met warme douches, twee wastafels, een toilet en een eigen veranda - maar zonder uitzicht over de conservantie.

Toon meer
Toon minder

Entumoto Toto - Family Suites

(3 Kamers)

Er zijn 3 Toto familiesuites. De Toto familiesuites hebben 2 slaapkamers en een ensuite met dezelfde voorzieningen als de tweepersoonskamers.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Entumoto Safari Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen