WeTu Analytics

Porini Mara Camp

Game drives

In de ochtend, avond en nacht gedeelde game drives. Sundowners op schilderachtige uitkijkpunten. Geescorteerde bush wandelingen met Maasai krijgers en safari gids. Bush ontbijt en bush lunches worden ook aangeboden als onderdeel van de ervaring met de focus op het zijn in de natuur met uw gekwalificeerde Maasai gids en spotter.

Toon meer
Toon minder

Sun-downers from scenic locations

Net voor zonsondergang terwijl u uw drukke middagrit afmaakt, worden drankjes en snacks geserveerd vanaf een schilderachtige locatie om te genieten van de bezienswaardigheden van de zonsondergang over de vlakten van de savanne. De typische Afrikaanse safari Sundowner.

Toon meer
Toon minder

Night Game-drives

Als de wildernis overdag magisch is, belooft het's nachts theater op een prachtige schaal. Boven je schittert een ongelofelijk verstrengeld bladerdak van sterren, en om je heen wikkelt het zachte fluweel van de Afrikaanse nacht, onderbroken door de ruwe, droge hoest van de leeuw, het gekraak en kinkkink van de hyena, en de symfonie van vogelgezang. Avontuur inderdaad.

De nacht behoort toe aan de jagers: de leeuwen en de luipaarden. Het is ook de enige keer dat je een glimp opvangt van zulke ongrijpbare nachtelijke wezens als aardvarken, kaaphazen en struikbaby's. Het beste van alles is dat uw voertuig wordt uitgerust met een krachtige handlamp, die kan worden gebruikt om de struik te vegen voor waarnemingen van kruipende schaduwen en glanzende ogen. Het licht wordt gefilterd dus verblindt de dieren niet.

Uniek voor de conservancy experience, nachtgame drives zijn niet toegestaan binnen de grenzen van de nationale parken en reservaten. Dus ze zijn de ultieme safari luxe, game-viewing extravaganza en foto-opportuniteit

Toon meer
Toon minder

Guided nature walks with Maasai warriors

Wandelen in de bush geeft je de mogelijkheid om Afrika vanaf de grond te ervaren, in de veilige handen van je professionele Maasai-krijgergids. Je hoeft niet super fit te zijn, we kunnen de wandeling aanpassen aan je vaardigheden en fitnessniveau. Door met ons mee te gaan op een wandeling, zult u alle kleine dingen in de natuur opmerken, die u normaal gesproken gewoon voorbij zou lopen. Deze kleine details die over het hoofd worden gezien op gamedrives worden duidelijker uit het tragere tempo en de lagere hoek van het te voet zijn. Denk bijvoorbeeld aan de verbazingwekkende technische vaardigheden en het coöperatieve werk dat betrokken is bij het creëren van een termietenheuvel. Vogeloproepen, sporen, insecten, planten en geologie. Alles krijgt meer betekenis en je krijgt een veel dieper inzicht in je omgeving.

Bush-wandelingen brengen je naar plaatsen die ontoegankelijk zijn voor voertuigen, zodat je op een meer afgeronde manier kunt ervaren en communiceren met je omgeving.

Toon meer
Toon minder

Bush picnics

Er is een bijna oervreugde over het eten van een maaltijd in de rauwe wildernis van de Afrikaanse savanne, meer nog als de setting toevallig Masai Mara is waar het heel goed mogelijk is dat uw uitzicht wordt omlijst door prachtige landschappen en prachtige dieren in het wild. Een picknick Lunch wordt meestal georganiseerd tijdens een volledige dag speluitje in het reservaat, zodat men niet terug hoeft te gaan naar het kamp voor de lunch, de vaak schilderachtige omgeving in het wild maakt dit een onvergetelijke maaltijd.

Toon meer
Toon minder

Hot Air Balloon Safari

Hot Air Balloon ritten zijn opwindend in elke omgeving. Een heteluchtballonsafari over Masai Mara National Reserve is echter een once in a lifetime ervaring!

Hoewel dit tegen een meerprijs komt, raden we het ten zeerste aan. Ervaar de spannende „heteluchtballonsafari over de opmerkelijke landen van Afrika Maasai Mara. Glijd je ogen over de panoramische vlaktes en verken de fantastische kenmerken van de valleien, de sprankelende rivieren en de weelderige graslanden voor je.
Tussendoor zijn de hoofden van zachte giraffe die lommerrijke bomen smeden, slapende olifanten die in de koele wind waaien, elegante gazelles besprenkelen in de uitgestrekte uitgestrektheid, en de nijlpaarden potten strooien in het water.

Toon meer
Toon minder

Safari Weddings

Waar is het beter om uw bruiloft te vieren dan in een romantische en rustige omgeving, in een prachtig landschap en omringd door de geluiden van de bush. Het meervoudig bekroonde Porini Mara Camp is perfect voor unieke burgerlijke ceremonies, vernieuwing van geloften of zegeningen. Huwelijksceremonies kunnen worden geregeld op eigen, schilderachtige uitkijkpunten met een prachtig uitzicht over het landschap met wild. De traditionele gebruiken en zegeningen van Maasai kunnen worden opgenomen om een zeer bijzondere en spirituele ervaring te maken.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Porini Mara Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen