WeTu Analytics

Tsitsikamma Village Inn

Tsitsikamma Village Inn ligt in het dorp Storms River aan de prachtige Tuinroute en biedt een unieke vorm van accommodatie. De meeste van onze kamers zijn gelegen rond een typisch dorpsgroen. Deze gebouwen vertegenwoordigen veel van de verschillende bouwstijlen die te vinden waren in de Kaapse Kolonie in de jaren 1800.

Restaurant Oude Martha serveert een stevig en heerlijk ontbijt, lunches en diners. Andere populaire restaurants op het terrein zijn de karakteristieke Hunter's Pub en het informele Cafe Bacchus. Naast het hotel ligt de Marilyn's 60s Diner, waar u kunt genieten van een trip down memory lane met de vintage motorfietsen, auto's, memorabilia en een typisch diner menu. Geniet van een Ale of Weiss in onze microbrouwerij die ook een aantal andere Zuid-Afrikaanse ambachtelijke bieren aanbiedt.

Ons hotel is een uitstekende uitvalsbasis om de natuurlijke attracties en avontuurlijke mogelijkheden van de regio te verkennen en er zijn vele manieren om dit te doen, van wandelpaden, mountainbiken en paardrijden tot boomtoppen toppen en bungeejumpen. Tussen de excursies zijn de gasten van harte welkom om te ontspannen rond het sprankelende zwembad of zich te vermaken in de speelkamer. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel. Tot de faciliteiten op de kamers behoren airconditioning/verwarming, elektrische dekens, een televisie en een thee-/koffiezetapparaat.

Het hotel staat bekend om zijn goede eten, oude charme en is al vele jaren een favoriet!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Tsitsikamma Village Inn

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen