WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Gelegen in het meest afgelegen deel van de werelderfgoedlijst in Mana Pools is de Kanga Pan. Het tentenkamp met 12 bedden heeft een eigen badkamer met buitendouches en wastafels met uitzicht op de waterput. Twee van de tenten zijn familie/huwelijksreis tenten met een eigen eethoek en zithoek. Het hoofdgedeelte heeft een comfortabele lounge en eethoek met een ononderbroken uitzicht op een zeer actieve waterput. Ontspan in de lounge op het bovenste dek in de schaduw van een mahonie of ga op het terras beneden bij het zwembad zitten en geniet van Kanga — het oude Afrika in een nieuw tijdperk.

Het gevarieerde gebied heeft meerdere vlei-lijnen, riviersystemen van de rivier de Ruckomechi, en gemengde bossoorten van Mopane bos tot Jesse bush en rivierbossen. Kanga Pan zelf is de enige bekende waterbron in het gebied dat het hele jaar door beschikbaar is, waardoor het een hub is voor wilde dieren en een genot om te voet te verkennen. Onberispelijk en onontwikkeld, dit gebied geeft je een pure, ongerepte, private Afrikaanse safari ervaring.

Naast game drives, vogels kijken en wandelen excursies, brengt u een uur rijden naar de Zambezi overstromingsvlakten in Mana Pools. Kanga werkt goed in samenwerking met Zambezi Expeditions om gasten een overzicht te bieden van de ervaringen in het binnenland en aan de rivier die beschikbaar zijn in Mana Pools, een van de laatste overgebleven “ongerepte” wildernis paradijzen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Kanga Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen