WeTu Analytics

African Bush Camps Kanga Camp

Game Drives

Game drives in Kanga Camp staan altijd vol verrassingen. Safari's in deze game-rijke regio van Zimbabwe betekent dat er gemeenschappelijke waarnemingen zoals luipaard en wilde hond. Tijdens het droge seizoen zijn game-drives vaak niet nodig omdat het spel rechtstreeks naar de pan voor Kanga komt waar zoet water gedurende de dag wordt gepompt. Als enige pan binnen een straal van 10 km brengt dit de ware betekenis van een fauteuil Safari.

Toon meer
Toon minder

Walking Safaris

Wandelen bij Kanga Camp is absoluut fantastisch Met de begeleiding van een van onze professioanl gidsen in het kamp, wandelen in Mana Pools is een van de dichtste dingen die we kunnen krijgen om te zijn in de complete wildernis. Maak kennis met de flora van de regio of spoor leeuwen te voet. Een wandeling in Mana Pools is echt iets bijzonders.

Toon meer
Toon minder

Armchair Safari

Ontspan in de lounge op het bovendek onder de schaduw van een mahonie of zit op het terras beneden bij het zwembad en geniet van het ononderbroken uitzicht op de hyperactieve waterput van Kanga Pan terwijl de dieren naar je toe komen - de perfecte „fauteuil safari”. De Armchair Safari wordt het best ervaren tijdens het droge seizoen wanneer het waterpeil laag is.

Toon meer
Toon minder

Bird Watching

Geniet van de roep van de Afrikaanse skimmer, fotografeer de zuidelijke karmijnbijeneter en de Narina trogon. Of gewoon achterover leunen en genieten van hun prachtige liedjes.

Toon meer
Toon minder

The Hide

Deze unieke eigenschap in onze kampen trekt een scala aan wilde dieren zoals olifant, luipaard, wilde honden, antilopen en vogelsoorten. De unieke huid van Kanga is een hoogtepunt voor fotografen en biedt een prachtige manier om de natuur te ervaren vanuit een veilig, meeslepend uitzicht. Het vastleggen van een koperen zonsondergang badend in het zachte, amberkleurige licht van 'magische uur' is een ervaring die je niet mag missen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Kanga Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen