WeTu Analytics

nThambo Tree Camp

Game Drives in the Klaserie

Een van de belangrijkste kenmerken van een safari is een 4x4 game drive. Op game drives bent u in staat om een stuk dichter bij big game dan op een self-drive safari, zoals u wordt geleid door ervaren rangers en in geschikte voertuigen. De dieren zijn over het algemeen gewend aan het voertuig. Dit maakt het mogelijk om binnen vijf tot 10 meter van de grote dieren te komen - en veilig!

Alle game-drives worden uitgevoerd in open 4 x 4 Toyota Land Cruisers; die perfect zijn voor fotografische en video-mogelijkheden. De middaggame drives vertrekken meestal om 16:00 uur en omvatten late namiddag game spotting, een sundowner stop en een game drive die doorgaat tot in de nacht.

Toon meer
Toon minder

Bush Breakfasts and Dinners

Het team van NTHambo is flexibel als het gaat om de behoeften van de gasten en zal alles doen om ervoor te zorgen dat een speciale gelegenheid wordt gevierd. Bush-diners en -ontbijten worden vaak geregeld tijdens het feestseizoen, op verzoek of als er een groep vrienden samen reist.

Als dit iets is wat u wilt dat wij regelen, vraag dit dan vooraf aan.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Onze standaard ochtendprocedure is om gasten mee uit te nemen op een game drive, maar als gasten geïnteresseerd zijn kunnen we na het ontbijt een bush walk regelen.

Alle Walking Safari's worden geleid door gekwalificeerde rangers die een intensieve gespecialiseerde training hebben gehad in het naderen van gevaarlijk wild en we laten zien hoe we ons moeten gedragen bij het tegenkomen van dieren. Naast de mogelijkheid om de grotere zoogdieren te voet te bekijken, geven rangers waardevolle kennis over de omringende vegetatie.

Met een struikwandeling kun je dieren te voet volgen en leren welke soorten sporen verschillende soorten achterlaten tijdens het doorkruisen van de struik. Bush wandelingen zijn een geweldige manier om jezelf onder te dompelen in de bezienswaardigheden en geluiden van Afrika.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

nThambo Tree Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen