WeTu Analytics

Ashnil Aruba Lodge

Ashnil Aruba Lodge, in Tsavo East National Park ligt aan de schaduwrijke noordelijke oever van de rivier de Voi en kijkt uit over de beroemde Aruba Dam.

Diep in de wildernis ligt dit kleine stukje hemel; Ashnil Aruba Lodge. Alle 46 ruime Lodge kamers en 6 luxe tenten met uitzicht op de Aruba Dam zijn goed ingericht. In de serene sfeer van het uitkijkterras kunt u genieten van het kijken naar dieren en vogels omgeven door de natuur en ingesloten door zorgzaam personeel. Een duik in het heerlijke zwembad garandeert maximale ontspanning.

Tsavo East National Park is bereikbaar over de weg; slechts 2 uur rijden van Mombasa. 6 uur rijden van Nairobi over de weg en 3 uur met de trein.

Mis een game drive ervaring niet, want Tsavo's maneless leeuwen zijn een must see! Geniet van onze gastvrijheid aan de bar en heerlijke maaltijden bereid door onze chef-kok. Slaap lekker in een mooie, comfortabele omgeving na een heerlijke dag vol dieren te bekijken.

De Aruba Dam is een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Tsavo Oost. De dam heeft een enorm reservoir gevormd dat een belangrijke attractie is voor veel dieren en een rijk vogelleven; er zijn meer dan 200 vogelsoorten op Aruba.

Ook op Ashnil Aruba kunnen we een speciale huwelijksceremonie voor u organiseren; waar u geloften kunt uitwisselen in het theater van wilde dieren begeleid door de traditionele dansers van Maasai of Samburu, bush diners, bush ontbijt en picknick Lunches.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Ashnil Aruba Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen