WeTu Analytics

!Xaus Lodge

Wilderness walks

Tijdens de ochtendwandelingen met de gidsen leest u de krant van de avond ervoor — het zien van de dierenspoors, het leren over planten en woestijnleven. De afgelegde afstand hangt af van de mogelijkheden en interesse van de gasten.

Er zijn ook halverwege de ochtend wandelingen verzorgd, waar je op de zoutpannen loopt en leert hoe ver en uitgestrekt deze woestijnpannen werkelijk zijn.

Toon meer
Toon minder

Visiting the Local Craft School

!!! Xaus Lodge is eigendom van de lokale ‡ Khomani San en Mier gemeenschappen. Gasten worden uitgenodigd om de ambachtslieden te ontmoeten op de school, en krijgen een inzicht in het moderne leven van de lokale Bushman gemeenschap, evenals een mogelijkheid om ambachten van de oorspronkelijke kunstenaars te kopen. De school is opgezet om ouderen een kans te geven om traditionele vaardigheden door te geven aan de jongere generatie die niet noodzakelijkerwijs leven een traditionele levensstijl. De gasten zullen dus de interactie tussen oude tradities en moderne levensstijl ervaren.

Toon meer
Toon minder

Game Drives

's Middags of's avonds worden gamestritten aangeboden, zodat de gasten de duinen kunnen zien. Terwijl vogelwaarnemingen frequent en mooi zijn, zijn andere waarnemingen onvoorspelbaar en fascinerend.

Toon meer
Toon minder

Sundowners on the Dunes

Gasten zijn welkom om te genieten van de traktatie van zonsondergang op de duin en kijken - en horen! - de dag om hen heen

Toon meer
Toon minder

Night viewing and Stargazing

Gegeven! Xaus's afzondering van omgevingslicht, de nachtelijke hemel is spectaculair. Leer meer over de sterrenbeelden met je blote oog, of bekijk de Melkweg door onze telescopen.

Toon meer
Toon minder

Auob River Game Drive

Deze rivierrit is gratis beschikbaar voor gasten die vier nachten verblijven en kan worden besproken en geregeld voor gasten die dat wensen, tegen een extra vergoeding.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

!Xaus Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen