WeTu Analytics

Twelve Apostles Hotel & Spa

Het Twelve Apostles Hotel and Spa staat aan de rand van de wereld. Aan de ene kant reikt een lijn van majestueuze bergen — De Twaalf Apostelen — naar de hemel; aan de andere kant gaat de zon onder op walvissen, speelse dolfijnen en storende Atlantische rollen. En rondom kunt u de wildernispaden van het Nationaal Park Tafelberg lopen. We zullen zelfs een picknick voor je inpakken.

En toch ligt dit luxe 5-sterren boetiekhotel op slechts een paar minuten van wereldse, kosmopolitische Kaapstad. De theaters en kunstgaleries in het stadscentrum en de winkels en restaurants van het bruisende Victoria & Alfred Waterfront liggen op slechts 15 minuten afstand via onze gratis autotransfer — nog sneller als u gebruik maakt van ons helikopterplatform.

Het dichtst bij alles is het elegante gebied van Camps Bay met zijn prachtige gouden stranden. Of, als u liever avontuur dan zonovergoten ontspanning, kunnen we zeevissen, haaien en duiken of walvissen spotten regelen.

Verder weg zijn de Kaap Winelands (privétours op afspraak), met name de stad Hermanus waar u een van de toonaangevende boetiekwijngaarden van SA kunt bezoeken, Bouchard Finlayson, walvissen vanaf de kust en, verder dan dat, het oude puntje van Afrika waar de Atlantische en de Indische Oceaan elkaar ontmoeten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Twelve Apostles Hotel & Spa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen