WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Nkorombo is het mobiele tentenkamp van Serian, gelegen op een privéterrein aan de rivier in het Masai Mara Reserve. Deze knusse kleine opstelling is boordevol karakter met uitzicht over de rustelende Mara rivier, barstend van lachend nijlpaard en loomrijke krokodil. Net als bij Serian en Ngare Serian is het leven in Nkorombo rustig en rustig. Genesteld tussen een stand van wilde olijf- en sinaasappelcroton, ligt het kamp direct naast een levendige zoutlik die regelmatig zwarte neushoorn bevat, en leeuw en luipaard op zoek naar doden... Er is een overvloed aan prooi in dit gebied, en het is de perfecte plek voor spectaculaire gamebezichtiging.

Deze heeft meer een traditioneel tentengevoel dan Serian en Ngare Serian - Nkorombo is grondig canvas, en aanrakingen zoals de aloude safaridouches zijn een knipoog naar de verschillen tussen vaste en mobiele kampen.

Ontworpen om naadloos op te gaan in de prachtige omgeving, het bestaat uit vijf ruime 'Selous Style' tenten ingericht in safari stijl van vroeger: leer, verweerd hout, gaazig katoen, alle accenten geven aan de essentiële, mooie en comfortabele stijl die Nkorombo definieert. De eigen badkamers combineren wildernis en luxe, met spoeltoiletten en emmerdouches.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Serian's Nkorombo

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen