WeTu Analytics

Serian's Nkorombo

Game Drives

De hoeksteen van een safari-ervaring bij Serian is dat elke groep zijn eigen open-top safarivoertuig heeft, en een eigen toegewijde gids en spotter. De vrijheid die dit u geeft is de sleutel om het meeste uit uw verblijf te halen: ga waar de dag u brengt, zonder de beperkingen van vaste schema's, of past in de plannen van andere volkeren. Niets anders dan persoonlijk verlangen nodig dicteren wat je doet.

Onze voertuigen zijn speciaal op maat gemaakt als klimframe en als extra gereedschap van een fotograaf. Ze zijn comfortabel, kunnen omgaan met het terrein, en bedekken de afstand.... En zijn ontworpen voor zon, regen, wind, en vooral het gevoel dat je zo weinig mogelijk gescheiden bent van wat er is.

Onze gidsen en spotters zijn zeer vertrouwd met deze bijzondere plaatsen, dus ze kennen alle geheimen en de manier waarop de dieren ermee omgaan, van de subtiele veranderingen van de seizoenen tot de stadia van een levenscyclus van dieren, tot de flora die het allemaal in stand houdt — ze zijn de sleutel die het allemaal voor je kan ontgrendelen.

Terwijl de ondergaande zon de dag ten einde trekt, ga je terug naar het kamp en ga samen met ons rond het kampvuur — de perfecte plek om een drankje voor het diner en verhalen van de slinkende dag te delen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Serian's Nkorombo

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen