WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

De lodge kijkt uit over een prachtig inheems bos en vallei, evenals het verbazingwekkend mooie Outeniqua gebergte. De accommodatie maakt deel uit van een natuurlijke serre gebied in het Crags gebied van de Garden Route. Het is zeer dicht bij Plettenberg Bay, ervoor te zorgen dat er nooit een saai moment en zodat u kunt verkennen op uw eigen gemak en gemak.

De architectuur van het huis is een van de meest betoverende aspecten, waardoor de gasten zich meteen thuis kunnen voelen. Twee ruime lounges en drie enorme overdekte open haarden maken deze vakantieaccommodatie in Plettenberg Bay warm en comfortabel tijdens de wintermaanden, terwijl de combinatie van de leeszaal en het zwembad het perfecte recept voor ontspanning in de zomer creƫren. Ongeacht het seizoen dat u kiest om te bezoeken, zult u Tamodi Lodge vinden als een waar paradijs.

Gasten kunnen kiezen voor een verblijf in onze prachtige standaard kamers of in een van onze luxueuze bruidssuite. Elke kamer is ingericht met uw grootst mogelijke comfort in het achterhoofd en heeft aandacht voor detail die u zal verwennen en helpen bij het ontspannen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Tamodi Lodge & Stables

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen