WeTu Analytics

Tamodi Lodge & Stables

Standard Suite : King

Dit is een van onze twee prachtige suites met kingsize bed in het hoofdgebouw van de lodge. Deze suite heeft een eigen badkamer met een stenen bad en douche en een eigen terras met zitjes buiten, die allemaal uitkijken op onze uitgestrekte vallei onder de lodge.

Toon meer
Toon minder

Standard Suite : King/Twin

Dit is de tweede van onze twee prachtige suites met kingsize bed in het hoofdgebouw van de lodge. Deze suite heeft een eigen badkamer met een stenen bad en douche en een eigen terras met zitjes buiten, die allemaal uitkijken op onze uitgestrekte vallei onder de lodge.

Toon meer
Toon minder

Honeymoon Suite (Main Building)

Onze prachtige bruidssuite in het hoofdgebouw van de lodge is de perfecte plek om te ontspannen tijdens een verblijf in Tamodi. Deze suite is mooi en groot van 75m2 en heeft een eigen badkamer met een stenen bad, een binnen- en buitendouche en een eigen terras met een zitje buiten

Toon meer
Toon minder

Honeymoon Suite (Separate Building)

Ontspan in een vrijstaand huisje weg van het hoofdgebouw van de lodge - deze suite is de belichaming van privacy en romantiek! Deze suite is mooi en groot van 75m2 en heeft een eigen badkamer met een stenen bad, binnen- en buitendouche en een eigen terras.

Toon meer
Toon minder

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 6

Deze suite is een van de twee prachtige ruime suites die een apart gebouw delen, en heeft veel open ruimte en luxe op 95m2. Met een eigen dompelbad en een half omwikkeld terras kunt u zich aan de ene kant onderdompelen in de natuur met een prachtig uitzicht

Toon meer
Toon minder

Honeymoon suite new separate building

Ontsnap naar een romantische omgeving waar je je eigen ruimte hebt in een vrijstaand huisje weg van het hoofdgebouw van de lodge - deze suite is de belichaming van privacy en romantiek! Deze suite is mooi en groot van 75m2 en heeft een eigen badkamer met een groot bad.

Toon meer
Toon minder

HONEYMOON SUITE WITH PLUNGE POOL ROOM 7

De tweede van onze twee prachtige ruime suites die een apart gebouw delen, heeft deze suite veel open ruimte en luxe op 95m2. Met een eigen dompelbad en een half omwikkeld dek kun je jezelf onderdompelen in de natuur.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Tamodi Lodge & Stables

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen