WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Dagelijkse gamedrives met professionele gidsen en trackers bieden de perfecte gelegenheid om dicht bij de ongelooflijke dieren van Afrika te komen, terwijl de late namiddag ritten de ongrijpbare magie van nachtelijk Afrika onthullen. Onze gamedrives worden allemaal uitgevoerd in ultramoderne Land Cruisers, elk geschikt voor maximaal zes gasten. Tijdens uw verblijf in Singita Pamushana Lodge zult u waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan dieren in het wild zien, waaronder witte en zwarte neushoorn, lichtenstein hartebeest, sable, nyala, klipspringer, jachtluipaard, wilde hond, leeuw, luipaard en een overvloed aan vogelleven.

Toon meer
Toon minder

Guided Safari Walks

Wandelsafari's zijn een ongelooflijke manier om de bush van dichtbij en persoonlijk te ervaren. Uw deskundige gids en tracker zal u begeleiden als u dieren te voet door de wildernis volgt en de prachtige planten en landschappen om u heen verkennen.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Water is een bron van leven en schoonheid, en geen enkele plaats is dit duidelijker dan in de afgelegen rust van de Afrikaanse struik. Vissen op de dam onder de lodge is de ideale manier om dit wonder uit de eerste hand te ervaren. Laat een lokaas vallen en zie welke premie de dag zal brengen, terwijl je gids en tracker je laten zien hoe de lokale bevolking vis vangt met planten die in het gebied gevonden worden. Singita Pamushana biedt het hele jaar door uitstekende wildvissen, waaronder Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) en Meerval.

Toon meer
Toon minder

Stargazing Safaris

Er is misschien geen transcendentere ervaring dan naar een volle hemel van sprankelende sterren kijken. De mens heeft eeuwenlang een liefdesrelatie met de nachtelijke hemel gehad en met weinig vervuiling en geen stadslichten om de sterren af te leiden, zal je uitzicht op de hemel hier kristalhelder zijn — niets tussen jou en de uitgestrekte Afrikaanse hemel daarboven.

Toon meer
Toon minder

Tennis

Singita Pamushana is de thuisbasis van twee tennisbanen, klei en Rebound Ace.

Toon meer
Toon minder

Community Visit

Community tours bieden gasten van Singita de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gemeenschapsleven en de lokale Shangaan cultuur. Je zult in staat zijn om uit de eerste hand getuige te zijn van de positieve impact van de bestaande bloeiende ontwikkelingsprogramma's en de fascinerende mensen te ontmoeten die in deze gemeenschappen wonen. Community bezoeken zijn tegen een meerprijs.

Toon meer
Toon minder

Rock Art Site Visit

De San Bosjesmannen zijn een van de oudste continue culturen op aarde, de oorspronkelijke jager-verzamelaar, hun manier van leven is een spiegel in ons verleden. Neem een educatieve tour naar San Bushmen rockkunst uit tienduizenden jaren te bekijken en te leren over hun opmerkelijke manier van leven.

Toon meer
Toon minder

Premier Wine

Als een van de meest invloedrijke kopers van wijn in Afrika, zijn de kelders van Singita de thuisbasis van enkele van de meest gewilde particuliere reserves en vintage wijnen die het land te bieden heeft. Of u nu een kenner bent of gewoon genieten van een glas wijn, onze ervaren sommeliers laten u graag kennismaken met een uitgebreide selectie van verschillende soorten van over de hele wereld.

Via Singita Premier Wine Direct kunnen gasten wijnen kopen uit onze kelders: ofwel om aan het einde van hun reis mee naar huis te nemen of gemakkelijk aan de deur te worden bezorgd. Als aanvulling op kelderaankopen hebben we toegewezen aan zeer beperkte, gewilde wijnen, waaronder “Icons”, “Single Vineyard” en “Limited Release” wijnen, rechtstreeks van toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Afrika. Deze wijnen zijn opgeslagen in temperatuurgecontroleerde kelders en zijn waarschijnlijk nergens anders verkrijgbaar.

Toon meer
Toon minder

Spa

De Singita wellness filosofie brengt persoonlijke verjonging naar een niveau dat ver boven elke verwennerij die je eerder hebt ervaren. Al onze rustige lodge spa's, waar de natuur zijn eigen speciale rust biedt, presenteren de ultieme ontsnapping, zeker om evenwicht en rust te herstellen in lichaam en geest. Spabehandelingen zijn beschikbaar tegen een toeslag.

Toon meer
Toon minder

Gym

Een volledig uitgeruste fitnessruimte is beschikbaar voor het gemak van de gasten.

Toon meer
Toon minder

Sundowner Cruise

De Afrikaanse zonsondergang is een gelegenheid die de moeite waard is om te vieren en de dam onder de lodge is de perfecte plek om te genieten van een prachtige zonsondergang cruise onder het genot van verfrissende zonsondergangen en om te kijken naar de prachtige wilde dieren als het komt om te nippen van de dam.

Toon meer
Toon minder

Swimming

Gasten van Singita Pamushana kunnen genieten van een duik in het zwembad in het hoofdgedeelte van de lodge. Alle suites hebben ook een eigen dompelbad.

Toon meer
Toon minder

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery in het hoofdgedeelte van de lodge.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Singita Pamushana Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen