WeTu Analytics

Singita Pamushana Lodge

Game drives

Dagelijkse gamedrives met professionele gidsen en trackers bieden de perfecte gelegenheid om dicht bij de ongelooflijke dieren van Afrika te komen, terwijl de late namiddag ritten de ongrijpbare magie van nachtelijk Afrika onthullen. Onze gamedrives worden allemaal uitgevoerd in ultramoderne Land Cruisers, elk geschikt voor maximaal zes gasten. Tijdens uw verblijf in Singita Pamushana Lodge zult u waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan dieren in het wild zien, waaronder witte en zwarte neushoorn, lichtenstein hartebeest, sable, nyala, klipspringer, jachtluipaard, wilde hond, leeuw, luipaard en een overvloed aan vogelleven.

Toon meer
Toon minder

Guided Safari Walks

Wandelsafari's zijn een ongelooflijke manier om de bush van dichtbij en persoonlijk te ervaren. Uw deskundige gids en tracker zal u begeleiden als u dieren te voet door de wildernis volgt en de prachtige planten en landschappen om u heen verkennen.

Toon meer
Toon minder

Fishing

Water is een bron van leven en schoonheid, en geen enkele plaats is dit duidelijker dan in de afgelegen rust van de Afrikaanse struik. Vissen op de dam onder de lodge is de ideale manier om dit wonder uit de eerste hand te ervaren. Laat een lokaas vallen en zie welke premie de dag zal brengen, terwijl je gids en tracker je laten zien hoe de lokale bevolking vis vangt met planten die in het gebied gevonden worden. Singita Pamushana biedt het hele jaar door uitstekende wildvissen, waaronder Tiger Fish, Bass, Bream (tilapia) en Meerval.

Toon meer
Toon minder

Stargazing

Er is misschien geen transcendentere ervaring dan naar een volle hemel van sprankelende sterren kijken. De mens heeft eeuwenlang een liefdesrelatie met de nachtelijke hemel gehad en met weinig vervuiling en geen stadslichten om de sterren af te leiden, zal je uitzicht op de hemel hier kristalhelder zijn — niets tussen jou en de uitgestrekte Afrikaanse hemel daarboven.

Toon meer
Toon minder

Tennis

Beleef een potje tennis zoals je het nooit eerder zou hebben gedaan.

Geniet van je tijd op het veld terwijl je omringd wordt door de schoonheid van de Afrikaanse wildernis. Koel af met heerlijke versnaperingen en een duik in het nabijgelegen zwembad.

Toon meer
Toon minder

Community Visit

Rondleidingen door de gemeenschap bieden gasten van Singita de mogelijkheid om inzicht te krijgen in het gemeenschapsleven en de lokale Shangaan-cultuur. Je zult uit de eerste hand getuige kunnen zijn van de positieve impact van de bloeiende ontwikkelingsprogramma's en de fascinerende mensen ontmoeten die in deze gemeenschappen leven.

Toon meer
Toon minder

Rock Art Site Visit

De San Bosjesmannen zijn een van de oudste continue culturen op aarde, de oorspronkelijke jager-verzamelaar, hun manier van leven is een spiegel in ons verleden. Neem een educatieve tour naar San Bushmen rockkunst uit tienduizenden jaren te bekijken en te leren over hun opmerkelijke manier van leven.

Toon meer
Toon minder

Wine Experience

Als een van Afrika's meest invloedrijke wijnkopers zijn de kelders van Singita de thuisbasis van enkele van de meest gewilde privéreservaten en vintage wijnen die het continent te bieden heeft.

Of u nu een fijnproever bent of gewoon af en toe een glas wijn drinkt, onze ervaren sommeliers laten gasten graag kennismaken met een uitgebreide selectie aan variëteiten van over de hele wereld.

Via Singita Premier Wine Direct kunnen gasten wijnen kopen in onze kelders: om mee naar huis te nemen aan het einde van hun reis of om ze gemakkelijk aan de deur te laten bezorgen. Als aanvulling op de kelderaankopen hebben we toegang verkregen tot zeer beperkte, gewilde wijnen, waaronder 'Icons', 'Single Vineyard' en 'Limited Release'-wijnen, rechtstreeks van toonaangevende wijnhuizen in Zuid-Afrika.

Opgeslagen in kelders met temperatuurregeling, is het onwaarschijnlijk dat deze wijnen ergens anders verkrijgbaar zijn.

Toon meer
Toon minder

Wellness

De Afrikaanse wildernis biedt de luxe van ongefilterde tijd en ruimte en is de ultieme setting om volledig tot rust te komen, terwijl de helende energieën van het continent zijn ingekapseld in rituelen die voeden en koesteren.

Bij Singita strekt ons blijvende doel om het land en de wilde dieren te herstellen zich uit tot het bieden van helende ervaringen aan onze gasten op elk contactpunt. De speciale behandelingen in onze massageruimtes maken gebruik van de diepgaande voordelen van inheemse wijsheden en essentiële oliën die ontspannen, aanvullen en herleven. Elke therapie op maat kan naar wens worden aangepast en getimed, zodat een volledig gepersonaliseerde ervaring wordt gegarandeerd.

Het massagemenu is ontworpen om gasten onder te dompelen in hun prachtige omgeving, en alle behandelingen bevatten die rust en levendige energie om de ziel te revitaliseren en te voeden.

Toon meer
Toon minder

Fitness Centre

Voor het gemak van de gasten is er een volledig uitgerust fitnesscentrum beschikbaar.

Toon meer
Toon minder

Sundowner Cruise

De Afrikaanse zonsondergang is een gelegenheid die de moeite waard is om te vieren en de dam onder de lodge is de perfecte plek om te genieten van een prachtige zonsondergang cruise onder het genot van verfrissende zonsondergangen en om te kijken naar de prachtige wilde dieren als het komt om te nippen van de dam.

Toon meer
Toon minder

Swimming

Gasten van Singita Pamushana kunnen genieten van een duik in het zwembad in het hoofdgedeelte van de lodge. Alle suites hebben ook een eigen dompelbad.

Toon meer
Toon minder

Boutique and Gallery

Singita Boutique & Gallery in het hoofdgedeelte van de lodge.

Toon meer
Toon minder

Yoga

Je vindt een speciale yogamat in je suite en een kaart om je te begeleiden bij een ontspannende sessie in de privacy van je kamer of op je dek. Al onze lodges bieden ook Vinyasa- en Yin-yogapraktijken aan met getrainde beoefenaars - vraag gewoon onze receptiemedewerkers om de beschikbaarheid te controleren, boek en neem deel aan een sessie.

Vinyasa staat bekend om het naadloos synchroniseren van bewegingen met ademhaling en is een vloeiende yogastijl die van de ene houding naar de andere gaat door middel van spierbetrokkenheid. Yin is een meditatieve oefening die zich richt op passieve, lang gekoesterde houdingen — vaak met de steun van rekwisieten zoals blokken en bolsters. Het helpt de flexibiliteit te verbeteren, stress te verminderen, de geest tot rust te brengen en mindfulness te bevorderen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Singita Pamushana Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen