WeTu Analytics

Morukuru River House

Morukuru Family Madikwe bestaat uit drie safarihuizen voor exclusief gebruik, gelegen in een privéconcessie in het malariavrije Madikwe Game Reserve. Madikwe is een van de grootste wildreservaten in Zuid-Afrika en biedt een eersteklas Big 5-safari- en natuurbestemming.

Morukuru River House ligt aan de oevers van de rustige Marico-rivier, op een paar 100 meter afstand van Owner's House. Met 3 slaapkamers met eigen badkamer plus een studeerkamer die kan worden omgebouwd tot een kinderkamer (geen badkamer) is het huis geschikt voor maximaal 6 volwassenen en 4 kinderen onder de 16 jaar.

De 3 slaapkamers zijn versierd met luxe kingsize bedden, luxe badkamers, binnen- en buitendouches, open haarden voor koude nachten en een eigen balkon.

Een grote woonkamer en eetkamer, evenals een veranda en een privézwembad maken de ervaring compleet. Alle maaltijden, drankjes en activiteiten zijn inbegrepen, evenals het gebruik van een privéwagen met gamedrive. Gasten van Morukuru River House kunnen ook een slaapervaring boeken, zonder extra kosten.

Federal Air biedt dagelijkse pendelvluchten tussen OR Tambo Airport en Madikwe East Airstrip, als alternatief duurt een transfer van Johannesburg naar Madikwe 4,5 uur.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Morukuru River House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen