WeTu Analytics

Primate Lodge Kibale

Twin Room

Beschikt over twee eenpersoonsbedden met muskietennetten om de insecten weg te houden terwijl u slaapt en een eigen badkamer met 24 uur per dag warm water, en een eigen terras met uitzicht op het bos

Toon meer
Toon minder

Double Room

Voorzien van een tweepersoonsbed met hoge plafonds en een rieten dak met gras met muskietennetten om de insecten weg te houden terwijl u slaapt, een eigen badkamer met 24 uur per dag warm water en een eigen terras met uitzicht op het bos

Toon meer
Toon minder

Sky Tree House

Voor onze avontuurlijke hart, bieden wij een afgelegen Sky Tree House met eigen badkamer ongeveer 200m diep in het bos. Hang aan een gigantische keltis boom en verheven 10m boven de grond, onze boomhut kijkt uit op een olifantenweide met een prachtig uitzicht over het bos luifel waar men regelmatig zwart-witte Colobus Apen, Rode Tailed Apen, Blauwe Apen, zelfs Chimpanzee en/of Bos Olifanten soms kan zien. Haar slaapkamer is voorzien van een stapelbed voor comfortabel slapen voor maximaal twee personen op aparte bedden. U kunt dineren in de eetzaal van de lodge, maar u dient voor de schemering en na de dagpauze van en naar het Tree House te worden begeleid.

Toon meer
Toon minder

HoneyMoon Cottage

De populaire dubbele verdiepingen “Elephant Banda” bestaat uit een slaapkamer boven die uitstrekt over een groot, verhoogd houten dek met rieten dak en veranda die ook lijkt uit te breiden tot in het bladerdak. Het dek is erg populair om's avonds te ontspannen met een drankje terwijl u geniet van de zonnestralen door de hoge bosbomen. Het is ook een ideale plek voor privé room-service diner, ontbijt of lunch in het gezelschap van zwarte en witte Colobus Monkeys of rode Colobus Monkeys die frequent de omliggende bomen. Het kan ook geweldig zijn voor diner bij kaarslicht voor uw speciale avond.

De kamer op de begane grond bestaat uit een ruime woonkamer en aparte doucheruimten en toilet. De kamer is soms genomen voor kleine gezinnen met de beneden trap kamer omgebouwd tot een kleine slaapkamer voor één persoon.

Afgelegen ver dieper in het bos en dus veel meer privé, het is het meest de verhoogde cottage “is uitgerust met een gigantisch 7 × 7 kingsize bed, het is erg populair bij huwelijksreizen, jubilea en andere” hopeloze romantici "die ook kunnen genieten van privé loungen en dineren op de uitgebreide veranda boven die lijkt te ga recht het bos in.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Primate Lodge Kibale

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen