WeTu Analytics

Fish River Lodge

Canyon Drive (Full day)

Dit is de enige toegangsroute per auto naar de Fish River Canyon. Terwijl je naar de diepten van de kloof reist, zul je uit de eerste hand getuige zijn van de miljoenen jaren van geologische onrust wanneer de continenten van de aarde gescheiden waren en tektonische beweging resulteerde in de vorming van de kloof. Versteende rimpelde modder en gletsjerafzettingen, dramatische breuklijnen, ruwe kalksteen en glanzend kwartsiet zijn slechts enkele van de kenmerken die je onderweg zult zien. Gidsen wijzen op bewijs van neushoorn die ooit door de kloven en paren van territoriale klipspringers navigeerde terwijl ze zich voeden met vetplanten. De rit eindigt bij de permanente rotspaden. De lunch wordt geserveerd voordat u terugkeert naar de Lodge. De duur van de excursie bedraagt ongeveer 7 uur.

Vertrektijd vanuit de Lodge — tussen 06u00 en 07u00 na een vroeg ontbijt | Minimaal 2 gasten per excursie, maximaal 9 per voertuig | 50% korting voor kinderen onder de 12 jaar.

Toon meer
Toon minder

Canyon Rim Walks

Deze eenvoudige, onbegeleide wandelingen langs de rand van de kloof kunnen het beste vroeg in de ochtend en in de late namiddag worden gemaakt, wanneer de schaduwen en kleuren van de canyon het meest dramatisch zijn. Bekijk de planten en het vogelleven van dichterbij en bewonder de uitgestrektheid van het landschap en de lucht. Er zijn maar weinig plekken in de wereld waar je echt alleen kunt zijn en schone lucht hebt om te ademen en tijd om te reflecteren. Alleen aan de rand van de canyon — grijp het moment!


Er zijn ook begeleide wandelingen beschikbaar op aanvraag, afhankelijk van de beschikbaarheid van gidsen.

Toon meer
Toon minder

Canyon Sundowner Drive

De rit in de late namiddag brengt je langs de top van het plateau met stops op twee verschillende uitzichtpunten, zodat je foto's kunt maken en de canyon op zijn meest dramatische manier kunt ervaren. Onze gids legt onderweg ook de geologie, flora en fauna uit voordat je bij de laatste stop een glimp opvangt van de meanderende Fish River hieronder. Er worden drankjes en snacks geserveerd.

Vertrek: 17.00 uur in de winter, 18.00 uur in de zomer | Minimaal 2 gasten per excursie — maximaal 9 per voertuig | 50% korting voor kinderen onder de 12 jaar.

Toon meer
Toon minder

Day Hike into Canyon

Dagwandeling met een hele dag Canyon

Onze gids helpt je bij het navigeren van 'jelly legs' kloof van de rand naar het bovenste deel van de canyon eronder. Na het doorkruis van de rotsen begroeide hellingen is er een verdere afdaling naar permanente rotspoelen in de rivier. Een verfrissende duik door de stoere kloof brengt je goed en echt in het hart van de kloof. Er wordt een picknicklunch geserveerd voordat u teruggaat naar de Lodge.

Dit is een zware wandeling en vereist een hoge mate van conditie.
De vertrektijd voor deze wandeling van 8-10 uur varieert afhankelijk van het seizoen.

Sneakers of wandelschoenen en een rugzak zijn essentieel.


Halve dag Canyon Hike
De wandeling van een halve dag brengt wandelaars vanaf het uitzichtpunt de kloof in naar een tweede uitkijkpunt en weer terug naar boven.
De vertrektijd voor deze wandeling van 4-5 uur varieert afhankelijk van het seizoen.

Sneakers of wandelschoenen en een rugzak zijn essentieel.


De Rim to River Hike en de Canyon Day Hike kunnen alleen worden geboekt via res2@journeysnamibia.com of fishriver@journeysnamibia.com

Toon meer
Toon minder

Canyon Rim to River Hike (New)

De begeleide route door ruw terrein daalt steil af in de kloof via 'jelly legs gorge' en weer omhoog naar de rand. Er zijn geen afgebakende tracks die een gevoel van echt avontuur toevoegen aan de ervaring. Hoewel deze wandeling aanzienlijke mate van fitness vereist, hoeft u geen zware rugzakken mee te nemen; een canvas tas met uw persoonlijke bezittingen wordt elke dag geleverd aan Camp Eternity of Camp Edge waar u's nachts zult komen.

Je passeert intrigerende, door de woestijn aangepaste pijlenbomen die eenzaam staan tegen een fascinerende 500 miljoen jaar oude geologische fout. Of misschien wil je stoppen om een kudde van de zeldzame Hartman's zebra te bekijken terwijl ze verdwijnen in een zijkloof. Op warme dagen kun je afkoelen in permanente rotspaden en tussen de rotswanden zwemmen terwijl een Pied Kingfisher vanaf een richel erboven kijkt.

Camp Eternity en Camp Edge zijn net zo suggererend als hun namen suggereren. Zorgvuldig ontworpen schanskorven schuilplaatsen komen samen met het landschap. De maaltijden worden geserveerd onder een biljoen sterren en wanneer u zich terugtrekt in het comfort van uw tent, zijn de elementen van de natuur — zowel hard als hemels — dichtbij en houden u de hele nacht gezelschap.

De Canyon Rim to River Hike omvat:

Een ervaren gids voor minimaal 2 gasten en maximaal 8 gasten per groep
Ontbijt, lunch en diner plus drankjes op het pad
Nacht 1 in Fish River Lodge, nachten 2 en 3 in Camp Eternity en/of Camp Edge


De Rim to River Hike en de Canyon Day Hike kunnen alleen geboekt worden via res2@journeysnamibia.com of fishriver@journeysnamibia.comThe Canyon Rim to River Hike omvat:

Toon meer
Toon minder

Canyon Breakfast - Fly in Trip

Deze activiteit is geschikt voor bezoekers die niet overnachten in de Fish River Lodge of niet tevreden met alleen een vlieg over beide. Kom aan bij Canyon Nature Park landingsbaan vanwaar uw gids u naar de lodge brengt voor een gezond ontbijt. Na het ontbijt en een korte briefing ga je verder op het plateau naar het belangrijkste uitkijkpunt waar er gelegenheid is voor fotografie en een gedetailleerde uitleg van de geologie en interessante feiten over het gebied. De duur van deze activiteit ligt tussen 45 minuten en een uur. Gasten die geen haast hebben om te vertrekken zijn van harte welkom om een lunch te boeken op de patio, vergezeld van oneindige vergezichten die vallen vanaf de rand van de eeuwigheid. Na uw bezoek wordt u teruggebracht naar de landingsbaan waar uw vliegtuig op u wacht.

• Vertrektijd varieert afhankelijk van de aankomst van de vlucht en vertrektijd
• Pre-booking is essentieel
• Gasten die per vliegtuig arriveren, worden verzocht om hun aankomst- en afhaaltijden te coördineren met onze
Reserveringen kantoor vooraf.

Toon meer
Toon minder

Canyon Fat Bikes

Er zijn zes fietsenfietsen te huur voor gasten.
Ritten met gids zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van gidsen.

Ochtendexcursie
De 22 km lange begeleide fietstocht voert je langs de rand van de kloof en met een lus terug naar beneden wasbeurten en rotsachtige uitgangen afgewisseld met pijlbebomen.

Duur: ± 3,5 uur
Er zijn helmen, water en snackpakketten aanwezig.

Sundowner Excursie
Deze 10 km lange fietstocht brengt je langs de rand van de kloof naar een aangewezen plek voor zonsondergang waar je wordt beloond met versnaperingen en snacks terwijl je de zon ziet ondergaan. Je fietst op tijd terug naar de Lodge voor het diner.

Helmen, water, drankjes en snacks zijn aanwezig.

Toon meer
Toon minder

Canyon Mountain Bike Trail (New)

Ervaar de open ruimtes en de sensatie om met een groep vrienden aan de rand van de kloof te zijn. Als je door een afgelegen vallei fietst, voel je de geest van de neushoorn die hier ooit honderden jaren vrij rondzwierf.

Fietsers overnachten aan de rand van de canyon in het volledig onderhouden Camp Edge en Camp Eternity, waar maaltijden, warme douches en comfortabele kampeerbedden worden verzorgd.

De 3-daagse Canyon Mountainbike Trail omvat:

Een gastheer op elk kamp voor minimaal 2 gasten en maximaal 8 gasten per groep
Ontbijt, lunch en diner plus drankjes op het pad
De driedaagse Trail omvat geen mountainbikes. Fietsers moeten hun eigen mountainbikes meenemen.

Canyon Mountainbikeroutes kunnen alleen worden geboekt via res2@journeysnamibia.com of fishriver@journeysnamibia.com

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Fish River Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen