WeTu Analytics

Bundu Rafting

De Zambezi rivier onder de Victoria Falls wordt algemeen beschouwd als de beste White Water Rafting rivier ter wereld. Met zijn diepe kanalen en hoge watervolumes heeft de Zambezi adrenaline-volle klasse 3 — 5 stroomversnellingen afgewisseld met rustige zwembaden.

De raftingtochten variëren van een paar uur, tot een volledig zesdaags avontuur van de Victoria Falls tot Lake Kariba.

Als White Water Rafting een beetje te 'white knokkel' is voor uw smaak, onze unieke HYDROSPEED SURFING op de golf met snelle 2 tikt alle dozen - het is leuk, fysiek, uitdagend en gelegen in het prachtige landschap van de Batoka Gorge onder de Victoria Falls.

Waarom combineer je deze geweldige activiteit niet met een duik in de rockpools onder de Victoria Falls? Een SWIM onder de pure rotswand met water dat om je heen loopt onder een van de zeven natuurlijke wonderen van de wereld is echt een ervaring van je leven.

Voor natuurliefhebbers en voor diegenen die een meer ontspannen excursie willen, zijn de LIVINGSTONE DRIFT en RIVER FLOAT iets voor jou. Een middag drijvend op een opblaasbaar vlot langs de Zambezi en verkent rustige kanalen terwijl u geniet van een drankje, is een geweldige manier om een andere perfecte dag in Afrika af te sluiten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Bundu Rafting

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen