WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

Guided bush walks

Het gebied rond Leleshwa Camp in het Siana Conservancy biedt een scala aan terreinen om te verkennen. Voor onze meer actieve gasten kunnen we korte wandelingen maken over de vlaktes of langere wandelingen van twee tot vier uur door het bos en over de omliggende heuvels. Je wordt begeleid door je gids en tracker die sporen en borden aanwijst die door de dieren zijn achtergelaten en inzicht geeft in verschillende planten die gebruikt worden als voedsel of traditionele medicijnen door de Maasai herders. U kunt uw wandeling ook combineren met een “camp out night” op een zorgvuldig geselecteerde camping, begeleid door uw gids en chef-kok.

Toon meer
Toon minder

Day & night game drives

Geniet van een volledige of halve dag van ontdekking in het wereldberoemde Masai Mara Game Reserve, op comfortabele rijafstand van Leleshwa Camp. Uw gids en tracker bepalen de route voor uw game-drive afhankelijk van het seizoen en hun lokale kennis van waar de beste wildweergave is te vinden. Aangezien de dieren het meest actief zijn tijdens de vroege uren van de dag, raden wij u aan om vroeg te beginnen met een picknick ontbijt halverwege de ochtend pauzeren voor de lunch onder een schaduwrijke boom aan de oevers van de rivier de Mara. Uw gids en tracker zal een traditionele picknick met ijskoude dranken, waarna u kunt genieten van een siësta op de dekens en kussens die we bieden voordat u verder gaat met uw middaggame drive terug naar Camp.

Verken het Leleshwa Conservancy met een rijke diversiteit aan wild en vogelsoorten. Game drives in onze serre zijn privé en ongestoord, dus gasten zullen zelden andere voertuigen tegenkomen. Veel gasten genieten van het beëindigen van hun verblijf in Leleshwa Camp door vroeg op hun laatste ochtend op te staan om de zonsopgang boven de Afrikaanse vlakten te zien met een stomende kop koffie en warme muffin. In de late namiddag, op je game drive, stop voor een “sundowner” cocktail om de zonsondergang te bekijken en bereid je voor op je nachtelijke rit terug naar het kamp. Hier ontdek je veel verschillende nachtelijke dieren en roofdieren die op jacht komen.

Toon meer
Toon minder

Children's bush activities

Leleshwa Camp is een kindvriendelijk kamp met een omgeving die eindeloze ruimte biedt voor leuke en interactieve activiteiten gericht op het volledig onderdompelen en aanmoedigen van hen in de natuur, het wild en de cultuur. Terwijl pareents samen ontspannen op een vroege mrornign game drive of delen een fantastische bush lunch onder de uitgestrektheid van een acaciaboom, ons vriendelijke personeel zal genieten van het vermaken van hun kinderen waardoor ze vrij om te genieten van tijd samen omringd door de schoonheid van het Leleshwa Conservancy.

Samen met hun gids en Maasai spotter zullen ze genieten van:
- bush wandelingen om sporen en tekens te identificeren
- helpen met het maken van handgemaakte speren en bogen en pijlen en leren hoe ze te gebruiken
- bezoek aan onze chef-kok in de keuken en het maken van dierenbrood
- plezier hebben met hun eigen ontwerpen met de Maasai dames
- met behulp van een scala aan kunstmaterialen om de avonturen van hun dagen opnieuw te beleven
- marshmallows roosteren rond een kampvuur
- speurtocht rond het kamp

Voor de meer avontuurlijke van hart, geniet u van een familie wandelsafari tussen de vlaktes spel & schoonheid van de serre naar uw vliegkamp voor een nacht - kamperen onder de sterren en genieten van een stevige maaltijd rond het vuur terwijl uw Maasai gids winkels van zijn jeugd deelt.

Toon meer
Toon minder

Visit to the Maasai Manyatta

Leleshwa Camp is toegewijd aan het promoten van verantwoord cultuurreizen die gasten met de lokale bevolking verbindt op een wederzijds respectvolle en voordelige manier. Een bezoek aan een authentieke Masai manyatta is een spannende culturele ervaring en biedt de mogelijkheid om hun oude traditionele manier van leven te verkennen. Dorpbezoeken geven je de mogelijkheid om te observeren hoe hun tradities zich rond hun vee hebben ontwikkeld. Onze spotter medewerkers stellen u voor aan hun familie en heten u welkom in hun huizen

Toon meer
Toon minder

School visits

Elke gast die in Leleshwa Camp verblijft, doet dat in de wetenschap dat hij een directe bijdrage levert aan de verheffing van de Masai-gemeenschap. Deze verbeteringen in het lokale leven omvatten infrastructuur, gezondheidszorg, onderwijs en milieu. We hebben hiervoor het Leleshwa Camp Community Fund (LCCF) opgericht en het primaire doel is om kinderen van het gebied te helpen bij het bereiken van geletterdheid om hen een goede basis te geven voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling.

We bereiken dit door een gevestigde school, Mpopongi Primary School, te assisteren om ervoor te zorgen dat de bestaande faciliteit optimaal functioneert. We helpen de meest behoeftige gezinnen in de omgeving van Siana, terwijl we gendergelijkheid op school bevorderen. Kinderen krijgen ook les over de waarde van instandhoudingsprincipes, die aantoont hoe de gemeenschap rechtstreeks baat heeft bij het toestaan van toeristische activiteiten op hun land.

Toon meer
Toon minder

Camp Out on Leleshwa Conservancy

Maak herinneringen voor je leven op een wandelsafari met een culturele twist. Of het nu solo, in een groep of een unieke familie-ervaring is er geen topping van deze Afrikaanse safari met leuke activiteiten voor alle leeftijden die op spanning staan, zeker wanneer je te voet wordt ervaren met je eigen Maasai-gidsen. De ervaring van wandelen je een weg door de Hidden Mara, Leleshwa Conservancy, over de vlakten met zijn overvloed aan wilde dieren, door de koele van de acaciabossen, langs borrelende beekjes en dwarse heuvels met spectaculair uitzicht op de vlaktes van de Greater Mara je zult je dorst hebben naar avontuur Echt geactiveerd.

Uw reis zal een onvergetelijke culturele wending maken wanneer u zich verdikt in de oude cultuur van de Maasai. Leef, adem en leer van deze beroemde stam, bezoek hun dorp, ontmoet lokale herders, deel hun unieke gewoonten en tradities en laat uw zintuigen tot leven komen in de levendigheid van hun wekelijkse handelsmarkten.

En aan het einde van elke dag vol actie vindt u uw camping te popelen om u te ontvangen. Orkaanlampen branden, warm water voor die vermoeide voeten, borrelende potten met stevig eten en een kampvuur dat je energie en macht verhalen van je dag lang in de nacht zal vernieuwen.
In een wereld van snel verdwijnende natuurlijke schatten is de kans voor jou, je vrienden of familie om samen de wonderen van Afrika te ervaren een onovertroffen geschenk.

Toon meer
Toon minder

Weddings & Blessings

De Masai Mara is een ideale locatie voor uw bruiloft, huwelijksreis of het vernieuwen van uw huwelijksgeloften. Uw ceremonie zal een van de grootste gelegenheden tijdens uw levensreis zijn en Leleshwa Camp zal ervoor zorgen dat u in stijl viert en uw dag echt onvergetelijk maakt. Wij bieden een flexibele service op maat van uw wensen, of het nu gaat om een groep vrienden en familie die u vergezellen of gewoon voor u tweeën.

In de Maasai-cultuur draait het huwelijk om de reis van de bruid naar haar bruidegom in zijn manyatta (dorp) en haar gastvrijheid. Deze tradities en bijbehorende zegeningen zijn opgenomen in jullie ceremonie. Elk van de bruid en bruidegom worden ontmoet door een groep dansende krijgers en dames en leidde naar de Masai Laibon (spirituele leider) die de zegen uitvoert, terwijl je de omliggende vlaktes over het hoofd ziet. De dag wordt afgesloten met cocktails (of een lokaal brouwsel als u wilt), een Afrikaanse zonsondergang en verdere vieringen rond de open haard voor een diner met sterrenlicht met nieuwe vrienden.

Op aanvraag regelen we Maasai hoofdkleding voor de bruid en een rungu & speer en traditionele Maasai worp voor de bruidegom. Alle opbrengst van uw ceremonie zal worden gedoneerd aan de Masai gemeenschap.

Toon meer
Toon minder

Bush dining

Voor een onvergetelijke ervaring kom en dineer uit in de wildernis. Prachtige driegangenmaaltijden bereid voor u in de schaduw van een acaciaboom of onder een sterrenhemel. Volstrekt romantisch met alleen jij en je partner of vol gelach met vrienden en familie dit is een maaltijd die je niet snel zult vergeten...

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen