WeTu Analytics

[DISABLED]Leleshwa Camp

“Te veel speciale herinneringen. Maar bovenal was het de persoonlijke touch, de vriendelijkheid, vrijgevigheid en aandacht voor detail die lang in ons hart zullen leven.”

Eenvoud en elegantie bepalen het leven in Leleshwa Camp. Met uitzicht op pittoreske heuvels en glooiende vlaktes gaan de zes afgelegen tenten harmonieus samen met het omringende landschap. Met uw ruime tent die uitkomt op een eigen veranda met 180 graden uitzicht op de groene Loita Hills kunt u niet anders dan ontspannen.

Privé en ongestoorde, authentieke en onvergetelijke ervaringen in Leleshwa Camp zijn wat ons onderscheidt van de menigte. Wildlife rijdt bij zonsopgang of geniet van de nachtelijke activiteit op een nachtelijke game drive. Ga op een begeleide wandelsafari of geniet van de kleur en levendigheid van authentieke Maasai culturele bezoeken aan een lokaal dorp. Elke ervaring die u bij ons heeft zal een leven lang bij u blijven.

Volledig ondergedompeld in de natuur, heeft de idyllische diversiteit van Leleshwa de harten van velen betoverd. Met een scala aan interactieve activiteiten gericht op het stimuleren van kinderen in de natuur, wilde dieren en cultuur, is Leleshwa perfect voor gezinnen en toch is de privacy en intieme omgeving een toevluchtsoord voor koppels en huwelijksreizen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

[DISABLED]Leleshwa Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen