WeTu Analytics

Kicheche Laikipia Camp

Endangered Species Enclosure

De laatste overgebleven dieren van deze soort werden getransformeerd naar Ol Pejeta en hopelijk zal de kern van een succesvol fokprogramma creëren. Naast de Northern White Rhino met de laatste 3 overgebleven in de wereld, is het de thuisbasis van een aantal bedreigde soorten, waaronder de lokaal bedreigde Jackson's hartebeest en Grevy's zebra. Het is mogelijk om de behuizing te bezoeken tijdens uw bezoek aan het Ol Pejeta Conservancy.

Per persoon behuizing ingang: US $40.00 (Min 2 pax)

Toon meer
Toon minder

Canoeing

Het kleine meer in van Kicheche Laikipia Camp biedt de unieke mogelijkheid van kanoën net
in het midden van het reservaat met een kans om de dieren te zien komen drinken.

Inclusief in ons pakket tarief (Maximaal 2 pax)

Toon meer
Toon minder

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Het kijken naar wilde dieren van dichtbij, maar zonder de ruimte in te boeten, is eindeloos fascinerend en de instincten en ervaring van onze gidsen bieden prachtige fotomogelijkheden van wilde dieren. Onze op safari aangepaste 4WD voertuigen zijn ontworpen om altijd een perfect uitzicht te geven.

Toon meer
Toon minder

Night game drives

Night Game Drives worden aangeboden om gasten de kans te geven om minder geziene nachtelijke soorten te observeren. Onze voertuigen zijn uitgerust met een hand gehouden gefilterde spotlight en inwoner soorten zijn aardvark, genet, vleermuisvos, gestreepte hyena, serval, honingdas, civet en zorilla.

Toon meer
Toon minder

Game walk

Een ander perspectief wordt verkregen door begeleide wandelingen op de savanne. Onze tolkengidsen wijzen op het spoor van een luipaard, het nest van een zeldzame vogel of tekenen van recente migratieactiviteiten die onopgemerkt zouden blijven door de ogen van vreemden.

Toon meer
Toon minder

Mountain Biking

Het is een heel andere manier van safari op een fiets, een ervaring die je zult onthouden! Inclusief een korte game drive en-route naar de aangewezen manege en we passen onze rit aan uw conditie aan. Sta 3 uur toe voor de uitvoering.

Toon meer
Toon minder

Horse Riding

Neem een ochtend- of avondritje in de

Omheining van 600 hectare met bedreigde soorten, begeleid door deskundig personeel op de safari paarden van Ol Pejeta. Deze ritten nemen je mee op een reis door een roofdiervrij gebied gereserveerd door Ol Pejeta voor het herstel van de noordelijke witte neushoorn.

$50pp

Toon meer
Toon minder

Chimpanzee visit

Geniet van een unieke kans om chimpansees te bekijken en meer te weten te komen over de dagelijkse verzorging van de chimpansees in onze zorg. Chimpansees zijn niet inheems in Kenia en Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary is de enige

plek om ze te zien in Kenia.

Toon meer
Toon minder

Baraka (The blind Rhino) Visit

De zwarte neushoorn Baraka leeft in wat vroeger Morani's omheining van 100 hectare was, met de vlag van zijn voorganger. Baraka werd geboren in het wild in Ol Pejeta, maar verloor het zicht in beide ogen door een gevecht en vervolgens een cataract. Baraka woont nu voor zijn eigen veiligheid in de behuizing, gelegen naast het Morani Informatiecentrum, en heeft zijn nieuwe rol als neushoorn ambassadeur overgenomen.

Toon meer
Toon minder

Research & Education centre

Wildlife Educational Centre bevat een scala aan wildlife tentoonstellingen en achtergrond op het Conservancy en zijn activiteiten, een interessante stop voor zowel kinderen als volwassenen.

Toon meer
Toon minder

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

Een dagtocht naar het prachtige Ngare Ndare Forest gelegen buiten het Ol Pejeta Conservancy. Begeleide wandeling in het bos, vogels kijken, luifel wandeling, picknick lunch. Terug naar kamp voor zonsondergang.

Gratis excursie voor min 2 personen, moet vooraf worden geboekt.

Toon meer
Toon minder

Wild Camping - Lolldaiga Ranch

Reis buiten Ol Pejeta Conservancy in de prachtige heuvels van Lolldaiga met uitstekend wandelterrein. Je wordt begeleid door een Kicheche gids en overnacht op een mobiele camping. Vliegkamp opgezet volgens Mara hierboven vermeld.

Toon meer
Toon minder

Lion Tracking

Het Lion Tracking programma bewaakt de Conservancy leeuwen (sommige zijn gesleuteld met ontvangers). Als onderdeel van het programma volgt Ol Pejeta de leeuwen met een draagbare volgeenheid en overdragen de gegevens aan de Ecologische Monitoring Department.

Gasten worden geplukt uit en terug naar het kamp door Ol Pejeta Toerisme voertuig en gids.

Ongeveer 2 uur. per persoon US $40,00 (Min 2 pax) voertuig zit 6 en is niet exclusief.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kicheche Laikipia Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen