WeTu Analytics

Kicheche Laikipia

Endangered Species Enclosure

De laatst overgebleven dieren van deze soort zijn overgeplaatst naar Ol Pejeta en hopen dat ze de kern zullen vormen van een succesvol fokprogramma. Naast de noordelijke witte neushoorn, waarvan de laatste 3 op de wereld zijn overgebleven, leven er een aantal bedreigde diersoorten, waaronder de lokaal bedreigde hartebeest van Jackson en de zebra van Grevy. Het is mogelijk om de omheining te bezoeken tijdens uw bezoek aan Ol Pejeta Conservancy.

Entree per persoon: USD 60,00 (min. 2 personen)

Toon meer
Toon minder

Canoeing

Het meertje voor Kicheche Laikipia Camp biedt de unieke mogelijkheid om gewoon te kanoën
midden in het reservaat met een kans om de dieren te zien komen drinken.

Inbegrepen in ons pakkettarief (maximaal 2 personen)

Toon meer
Toon minder

Morning or Afternoon Game Drives (approx 3-4hrs).

Het kijken naar wilde dieren van dichtbij, maar zonder de ruimte in te boeten, is eindeloos fascinerend en de instincten en ervaring van onze gidsen bieden prachtige fotomogelijkheden van wilde dieren. Onze op safari aangepaste 4WD voertuigen zijn ontworpen om altijd een perfect uitzicht te geven.

Toon meer
Toon minder

Night game drives

Night Game Drives worden aangeboden om gasten de kans te geven om minder geziene nachtelijke soorten te observeren. Onze voertuigen zijn uitgerust met een hand gehouden gefilterde spotlight en inwoner soorten zijn aardvark, genet, vleermuisvos, gestreepte hyena, serval, honingdas, civet en zorilla.

Toon meer
Toon minder

Game walk

Een ander perspectief wordt verkregen door begeleide wandelingen op de savanne. Onze tolkengidsen wijzen op het spoor van een luipaard, het nest van een zeldzame vogel of tekenen van recente migratieactiviteiten die onopgemerkt zouden blijven door de ogen van vreemden.

Toon meer
Toon minder

Mountain Biking

Het is een heel andere manier van safari op een fiets, een ervaring die je zult onthouden! Inclusief een korte game drive en-route naar de aangewezen manege en we passen onze rit aan uw conditie aan. Sta 3 uur toe voor de uitvoering.

Toon meer
Toon minder

Horse Riding

Maak een ochtend- of avondrit in de

Omheining van 600 hectare met bedreigde diersoorten, vergezeld door deskundig personeel op de safaripaarden van Ol Pejeta. Deze attracties nemen je mee op een reis door een roofdiervrij gebied dat door Ol Pejeta is gereserveerd voor het herstel van de noordelijke witte neushoorn.

Toon meer
Toon minder

Baraka (The blind Rhino) Visit

De zwarte neushoorn Baraka leeft in wat vroeger Morani's omheining van 100 hectare was, met de vlag van zijn voorganger. Baraka werd geboren in het wild in Ol Pejeta, maar verloor het zicht in beide ogen door een gevecht en vervolgens een cataract. Baraka woont nu voor zijn eigen veiligheid in de behuizing, gelegen naast het Morani Informatiecentrum, en heeft zijn nieuwe rol als neushoorn ambassadeur overgenomen.

Toon meer
Toon minder

Ngare Ndare Forest visit – Kicheche Laikipia

Een dagtocht naar het prachtige Ngare Ndare Forest gelegen buiten het Ol Pejeta Conservancy. Begeleide wandeling in het bos, vogels kijken, luifel wandeling, picknick lunch. Terug naar kamp voor zonsondergang.

Gratis excursie voor min 2 personen, moet vooraf worden geboekt.

Toon meer
Toon minder

Research & Education centre

Wildlife Educational Centre bevat een scala aan wildlife tentoonstellingen en achtergrond op het Conservancy en zijn activiteiten, een interessante stop voor zowel kinderen als volwassenen.

Toon meer
Toon minder

Chimpanzee visit

Geniet van een unieke kans om chimpansees te bekijken en meer te weten te komen over de dagelijkse verzorging van de chimpansees in onze zorg. Chimpansees zijn niet inheems in Kenia en Sweetwaters Chimpanzee Sanctuary is de enige

plek om ze te zien in Kenia.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Kicheche Laikipia

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen