WeTu Analytics

Alfajiri Cliff Villa

Beschouwd door velen als de mooiste Villa aan de Oost-Afrikaanse kust, beschut op een koraalklif, boven het talkzand van Diani Beach, de Cliff Villa kijkt uit over de Indische Oceaan en de verhoogde positie zorgt voor volledige privacy en een prachtig uitzicht.

Heldere en luchtige, vloeiende stoffen en Oost-Afrikaanse artefacten, gesneden Lamu deuren en houten balken weerspiegelen de regio's met Azië. Een grote veranda met enorme handgesneden banken met kussens domineren de voorkant van de villa waar een zwembad ligt aan de rand van een kleine klif die samengaat met de zee en de horizon.

Het concept is zoals je wilt! Privé dineren geserveerd in de buitenlucht of in uw villa - uw keuze, net als de keuken. Alle maaltijden en drankjes, inclusief lokale en geïmporteerde alcoholmerken, zijn bij de prijs inbegrepen en worden dagelijks geserveerd in uw villa.

Alfajiri is particulier eigendom en wordt beheerd door het warme en gastvrije Italiaanse team van Fabrizio en Marica, waar u aankomt als gasten en vertrekt als vrienden. We staan bekend om onze service en voedselervaringen, lange en luie maaltijden zijn een van onze kenmerkende ervaringen.

De Cliff Villa is het hele jaar geopend en uw butler staat klaar om u van begin tot eind te verzorgen.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Alfajiri Cliff Villa

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen