WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Tswalu laat je weer verbinding maken met de rijkdom van de aarde. Het biedt een ontsnapping naar een plek die wordt beheerst door de oude ritmes van de seizoenen, in plaats van de klok en de kalender. De koele bries draagt zowel mythen als beloften - door ze goed te maken kunnen we de visie van onze stichtende familie vervullen: het herstel van de natuurlijke omgeving en het versterken van mensen.


Tswalu biedt een visie van hoop die behoud, onderzoek en een ongeëvenaarde safari-ervaring samenbrengt. Alles wat we doen is gericht op onze geloofsbelijdenis: onze wereld beter verlaten dan hoe we hem gevonden hebben.


Geen twee Tswalu ervaringen zijn hetzelfde. Dat komt omdat de manier waarop je deze magische plek ziet en aanraakt zal worden gevormd door je specifieke interesses en zal gebeuren in je eigen tempo. Tswalu is een genereus landschap en als de zon elke ochtend boven het Korannaberg gebergte komt, komen nieuwe mogelijkheden om te leren, te spelen en te verkennen tot leven.


Met uw eigen toegewijde gids en voertuig kunt u Tswalu precies ervaren zoals u dat wilt. Er zijn geen vaste schema's of tijdslimieten bij speciale waarnemingen - tijdens uw verblijf zijn de duinen en graslanden van u om te verkennen zoals u wilt, en elke ontmoeting met wilde dieren kan zich in zijn eigen tempo ontvouwen.


In de beschutting van de bergen — die ook een dramatische achtergrond bieden voor natuurwaarnemingen — kun je Tswalu's 240 soorten vogels en 80 zoogdiersoorten tegenkomen, waaronder Hartmann's bergzebra, wilde hond, zwarte manen leeuw, pangolin en aardvark.

Het Motse kamp is een afgelegen 'dorp' van negen 'legae' (het Tswana woord voor 'woningen') met drie familie legae, toegankelijk vanaf het hoofdgebouw langs houten wandelpaden die door de pijlbomen en kameeldoornen slingeren. Ze zijn gelegen om ervoor te zorgen dat elk van hen is privé en afgelegen en gebouwd met behulp van natuurlijke materialen uit het gebied.

Tswalu biedt een volledig inclusieve gastervaring:


Privévoertuig voor het bekijken van games met een speciale gids en tracker voor alle boekingen

Wandelsafari's en natuurwandelingen, inclusief traditionele interpretatie van plantengebruik

Gewone stokstaartjes

Paardrijden

Vogels kijken

Enkele van de oudste bushman rotsgravures in Afrika

Een bezoek aan onze gemeenschapskliniek en kleuterschool

Onderzoeksprojecten van de Tswalu Foundation

Betrokkenheid in alle wilde dieren project werk momenteel op het terrein

Accommodatie

Alle maaltijden inclusief een verscheidenheid aan eetervaringen, van boma diners tot duinpicknicks

Diner bij Restaurant Klein JAN

Alle dranken en volledige selectie van onze bekroonde wijnkaart

Thee- en koffievoorzieningen in de suite

Eigen bar in de suite en gastronomische pantry

Wasserij en parkeerservice

Draadloos internet en nationale telefoongesprekken

Junior Ranger programma voor kinderen en babysitten

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

TSWALU The Motse

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen