WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse legae

(9 Eenheden/villa’s)

Het Motse kamp is een afgelegen 'dorp' van negen 'legae' (het Tswana woord voor 'woningen') met drie familie legae, toegankelijk vanaf het hoofdgebouw langs houten wandelpaden die door de pijlbomen en kameeldoornen slingeren. Ze zijn gelegen om ervoor te zorgen dat elk van hen is privé en afgelegen en gebouwd met behulp van natuurlijke materialen uit het gebied.

Elke rieten legae heeft een open uitkijkdek en starbed die over de savanne kijken naar een waterput die een verscheidenheid aan wilde dieren aantrekt. De luxe accommodatie voldoet aan de hoogste normen op het gebied van esthetiek en design, maar is tegelijkertijd pretentieloos met een focus op eenvoud en comfort. Dit is in overeenstemming met de focus van Tswalu op landrestauratie en -behoud die eerlijk, authentiek en inspirerend is.

De Motse roept een sfeer van intimiteit, stilte en authenticiteit op, een huiselijke sfeer. Het interieur is koel en ruim met kingsize bedden gedrenkt in romantische muskietennetten en georiënteerd om het uitzicht te maximaliseren door glazen schuifdeuren. Elke kamer heeft een open haard en een aparte kleedruimte met voldoende kastruimte. De badkamers zijn gemaakt met privétuinen, luxe badkuipen en zowel binnen- als buitendouches.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

TSWALU The Motse

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen