WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Motse Legae

(6 Kamers)

Een 'dorp' van slechts negen huizen (waarvan drie voorzien zijn van een tweede slaapkamer voor kinderen), The Motse vangt de ziel van de Kalahari in zijn ontwerp en materialen. Privéruimtes vloeien moeiteloos in het uitzicht over de waterput en verder naar de savanne.

De architectuur van The Motse sluit prachtig aan bij de natuur om momenten van warmte en koelte, afzondering en gedeelde herinneringen te creëren. De slaapkamers worden verlicht door de zon die boven de bergkam achter De Motse opkomt, en inheemse bomen creëren zwembaden van schaduw. Elke ruimte van The Motse nodigt u uit, net zoals Tswalu u wenkt om uw omgeving te verkennen en te onderzoeken.

Toon meer
Toon minder

Motse Family Suite

(3 Kamers)

Luxe is een gegeven wanneer je op safari bent bij Tswalu. Bij The Motse zijn slechts 18 volwassenen ondergebracht in negen individuele legae (suites) gemaakt van woestijnzand, rotsen en rieten, met alle denkbare comfort: open haarden, buitendouches, privé zonneterrassen, ruime woonruimtes, aparte kleed- en studeerruimtes en draadloos internet.

We hebben drie familie legae (suites) die hebben 2 en-suite slaapkamers gescheiden door een grote woonkamer en terras.

Bij de belangrijkste lodge verhoogde dekken rond het vrijvormzwembad, bieden een panoramisch uitzicht op de omliggende Kalahari landschappen, en een waterhole populair bij wilde dieren. Een ruime lounge en eethoek, een bibliotheek, een spa, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een indrukwekkende wijnkelder en een traditionele boma maken de luxe faciliteiten compleet.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

TSWALU The Motse

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen