WeTu Analytics

TSWALU The Motse

Dining at Tswalu

Van een laat ontbijt bij het zwembad, een picknick in de duinen, een feest in de boma, of sundowners en snacks op uw eigen terras... de gasten zullen genieten van de heerlijke gastronomische maaltijden bereid door chef-kok Marnus Scholly.

Elk moment van elke maaltijd in Tswalu weerspiegelt het culinaire erfgoed van Zuid-Afrika en is zorgvuldig ontworpen om zo inclusief mogelijk te zijn. Duurzaamheid staat centraal: we foerageren naar Kalahari ingrediënten en werken samen met lokale leveranciers die onze low-impact ethos delen.

Wij geloven dat luxe wordt gevonden in contextuele, relevante smaken in plaats van verspilling overvloed. Ons voedselaanbod helpt het verhaal van Tswalu te vertellen — het is geïnspireerd door en legt de essentie van de Kalahari vast.

In samenwerking met de Zuid-Afrikaanse chef-kok Jan Hendrik van der Westhuizen met een Michelin-ster, proberen onze chef-koks de smaken die ze om hen heen vinden te herinterpreteren en bij elke beurt unieke smaakcontactpunten te creëren. Onze keuze van ingrediënten is slechts de helft van het verhaal; de context waaruit ze komen en waarin ze worden geserveerd maakt het plaatje compleet.

Tswalu biedt een aantal eetgelegenheden voor gasten die binnen of buiten kunnen dineren, in de eetzaal of op het terras bij het zwembad, en kunnen genieten van hun maaltijden op momenten die bij hen passen.

De wijnkaart van Tswalu is zorgvuldig geselecteerd uit de beste Zuid-Afrikaanse wijnen die beschikbaar zijn en de gasten kunnen genieten van de menu's met eten en wijn.

Alle gasten hebben nu de once in a lifetime kans om Restaurant Klein JAN te ervaren.

Toon meer
Toon minder

Restaurant Klein JAN

De opening van het restaurant Klein JAN in Tswalu is het hoogtepunt van bijna drie jaar onderzoek van de Zuid-Afrikaanse chef-kok Jan Hendrik van der Westhuizen naar de culinaire tradities en ingrediënten van de culturen en gemeenschappen die de Kalahari thuis noemen. Het creëren van Klein JAN is Jan Hendrik's grote thuiskomst project geweest.

Zijn visioen? Om de verhalen van de regio Noord-Kaap op elk bord te vertellen - verhalen geworteld in de oude wijsheid van deze afgelegen, off-the-radar plaats van extremen en dramatische, uitgestrekte landschappen. Het is een regio in Zuid-Afrika waar het leven wordt bepaald of gemeten aan de hand van de afwezigheid of aanwezigheid van regen, waar grondstoffen in een jaar van overvloed zorgvuldig worden opgeslagen of bewaard voor slanker tijden.

Jan Hendrik voelde een onmiddellijke verbinding met de uitgestrektheid van de Kalahari, en wist dat het tijd was gekomen om de onbezongen helden van de Noordkaap en hun superieure producten en producten naar hun rechtmatige plaats te brengen. De opening van Klein JAN in Tswalu, in plaats van in de Zuid-Afrikaanse culinaire hoofdstad Kaapstad, voegde authenticiteit en duurzaamheid aan de onderneming toe, wat het belang van lokale expressie, herkomst en inkoop weerspiegelt dat Jan en zijn team koesterde in Restaurant JAN in Nice, Frankrijk, sinds de opening in 2013

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

TSWALU The Motse

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen