WeTu Analytics

Huab Lodge

Bungalow

(8 Kamers)

De acht ruime, uitgebreid gerenoveerde, stenen en rieten bungalows van Huab Lodge - geschikt voor maximaal 16 gasten - liggen verspreid langs de verhoogde noordoever van de rivier en zorgen voor een prachtig en privé uitzicht op de Huab River Valley, zelfs vanuit de douche!

Elke bungalow heeft een groot privéterras en is smaakvol ingericht met twee extra lange tweepersoonsbedden. Grote ramen en schuifdeuren zorgen voor zowel licht als uitzicht over de Huab. Het is zelfs niet nodig om de gordijnen te sluiten - kijk liever naar de sterren en luister naar de oproepen van uilen en blaffende gekko's terwijl je in slaap valt.

De Lodge levert 24 uur per dag 220 volt vermogen dankzij een stille zonne-energiecentrale verborgen op de heuvel, en het chemisch onbehandelde water heeft een neutrale pH-waarde.

Elk chalet is uitgerust met muskietennetten en een plafondventilator, en hoewel er geen koffie- en theefaciliteiten in de kamers zijn, kan een drankje in de vroege ochtend gemakkelijk worden geregeld als de gasten daarom vragen.

Huab Lodge heeft ook een bungalow met beperkte faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Huab Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen