WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Ruimte is de nieuwe luxe en Migration Expeditions biedt precies dat — de ongelooflijke rust die voortkomt uit het kijken naar de horizon en het hebben van ruimte voor jezelf. Migration Expeditions is African Bush Camps eerste woning gelegen in Nxai Pan National Park, Botswana. Nxai Pan is een van de natuurlijke zoutpannen van Makgadikgadi en ligt aan de noordelijke grens van het nationale park.

Migration Expeditions is geopend van december tot eind maart en is vanaf Maun bereikbaar per weg of helikopter. Het intieme kamp bestaat uit 6 canvas tenten op lage dekken met eigen badkamers en emmer douches, en twee grote tenten bestaande uit de lounge en eetgedeeltes.

Nxai National Park is belangrijk voor de iconische zebramigratie van Botswana, die grote kuddes zebra's en andere herbivoren in het gebied brengt. Het uiterlijk van de migratie brengt een toename van de roofdieractiviteit met zich mee.

Tot de activiteiten behoren een bezoek aan Baobabs van Baines (een cluster van prachtige omgekeerde bomen aan de rand van Kudiakam Pan. Dagelijkse game drives worden ook aangeboden en geven safarigangers de kans om fantastische trekvogels te zien, grote olifantenstieren, de iconische Kalahari leeuw, jachtluipaard, gevlekte hyena en oryx.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Migration Expeditions

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen