WeTu Analytics

African Bush Camps Migration Expeditions

Game Drives

Er worden's ochtends en's middags gamedrives aangeboden en bieden safaribezoekers de kans om fantastische trekvogelmogelijkheden te zien, grote olifantenstieren, de iconische Kalahari leeuw, cheetah, gevlekte hyena en oryx.

De zebramigratie die aankomt in Nxai Pan National Park is een grote attractie op een Nxai Pan safari tussen december en maart elk jaar, tijdens het regenseizoen. De zebra's komen van de Linyanti en de Chobe National Park regio, naar Nxai Pan en terug, in totaal 1000 km. Het is de langste migratie in Afrika, allemaal voor de voedzame, smakelijke grassen in de pan. Roofdieren volgen zebra's en andere herbivoren en prooi op de zwakke en jongere kudde leden. Dit alles zorgt voor zeer spannende game drives.

Toon meer
Toon minder

Baines’ Baobabs

Baine's Baobabs zijn een cluster van oude baobabbomen op een klein eiland met uitzicht op KudiaKam Pan. Deze beroemde baobabs, ook bekend als de Zeven Zusters of de Sleeping Sisters, zijn uitgegroeid tot een must-see site in Nxai Pan National Park en zijn zelfs meerdere keren bezocht door Prins Charles.

Toon meer
Toon minder

Birding

Met meer dan 200 vogelsoorten geregistreerd en habitats variërend van acaciastruik tot graslanden en mopaanbossen, is Nxai Pan een vooraanstaande vogelbestemming. Tussen november en april zijn de trekvogels in de buurt en veel vogels broeden en pronken met hun fokverenkleed.

Toon meer
Toon minder

Photography

Nxai Pan biedt fotografische mogelijkheden voor zowel amateur- als professionele fotografen. Het unieke witte stof van de pan zorgt voor een onderscheidend karakter. De olifanten in het gebied zijn het onderwerp van vele foto's, het panstof is ze in de witte grond, waardoor ze hun beroemde spookachtige verschijning. Wanneer ze naar de waterput rennen, veroorzaken ze stofwolken die een prachtige fotografische omgeving creëren en's avonds worden ze silhouetten in levendige zonsondergangen. Als je op zoek bent naar actiefotografie dan wachten de roofdieren rond de pan op je!

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

African Bush Camps Migration Expeditions

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen