WeTu Analytics

Embalakai Camp

Beste locatie voor de Grote Gnoes Migratie:

Embalakai kampen liggen aan de rand van een kleine zijrivier van de Grumeti rivier, onder grote acacia tortilis bomen. Deze beek heeft het grootste deel van het jaar waterpoelen, waardoor het kamp zeer actief is met wilde dieren het hele jaar door. Het is gebruikelijk om in het kamp te zitten en kuddes zebra en gnoes langs te zien komen. Een geweldige locatie om de Serengeti Gnoes Migratie te bekijken.

Centraal gelegen in Serengeti

Het belangrijkste kenmerk van Embalakai kampen is de zeer centrale ligging. Het kamp ligt ongeveer 35 minuten ten noorden van de Seronera landingsbaan, dicht bij de afslag naar de Western Corridor of naar de noordelijke gebieden. Controleer de exacte locatie op 2.314282S 34.862425E. Het is ook een zeer goede tussenstop voor gasten die reizen van de krater gebied naar de noordelijke Serengeti, omdat het slechts 2 uur rijden naar Kogatende. De perfecte plek om de reis te doorbreken op een prachtige en afgelegen locatie. Embalakai Camp is slechts een uur rijden naar Kirawira in het westen van Serengeti, ongeveer 43 km.

Het kamp bevindt zich in een perfecte positie voor de ballonsafari's

Uw Balloon Safari avontuur begint vroeg in de ochtend wanneer u vertrekt uit het kamp. Het is nog donker en je kunt het geluk hebben om nachtelijke dieren te zien op weg naar de lanceerplaats die dicht bij Embalakai Camps ligt.

Wij zijn Gelegen in de buurt van Retina Hippo Pool:

Embalakai Camps is zeer dicht bij Retina Hippo zwembad. Het zwembad ligt op slechts 8,7 km afstand van het Camp. Retina Pool biedt de beste nijlpaarden bekijken in de Serengeti. De meest unieke eigenschap en aantrekkelijke aantrekkingskracht voor bezoekers van het Retina-zwembad is dat ze het voertuig mogen verlaten en de nijlpaarden te voet kunnen bekijken. De rivieroever ligt ongeveer 10 meter boven het zwembad en het is mogelijk om te klimmen tot slechts enkele meters afstand van de ongeveer 200.

Nabijheid van de Grumeti rivier:

Embalakai Camps is slechts 95 km chauffeur naar Grumeti River uitkijkpunt. De Grumeti Woodlands spelen gastheer voor de meest verbazingwekkende wildlife spektakel in Afrika. Elk jaar nemen duizenden gnoes de koude duik om de glinsterende wateren van de Grumeti rivier over te steken, het middelpunt van de Grumeti Woodlands. De rivier zelf staat bekend om zijn populatie van gigantische Nijlkrokodillen. Sommige van deze prehistorische monsters meten tot 17 meter lang en zijn 70 jaar oud!

Milieuvriendelijk:

Embalakai Camps opereren op de meest milieuvriendelijke manier. We gebruiken energiecreatie waar we maar kunnen, om verspilling in het kamp te minimaliseren. We zijn plastic vrij zoveel mogelijk, gebruik zonne-energie licht, recyclen en laadt meer.

We gebruiken Solar en Generator van 20KVA voor voeding in ons kamp

Stijlvolle tent:

Gebouwd op houten platforms met uitzicht op de Nyobagati rivier, een van de zijrivieren van de Grumeti rivier. Alle kamers hebben een balkon met uitzicht.

Badkamer met warm stromend water, douches en spoeltoiletten.

Gratis Wi-Fi met een sterk signaal voor het gehele Embalakai Camp compound.

Inclusief Drankjes: frisdranken, lokale bieren, lokale merken en huiswijn.

Afstand tussen tenten:5-10 meter

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Embalakai Camp

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen