WeTu Analytics

Camissa House

Omlijst door de iconische Tafelberg en het ononderbroken uitzicht op de stad Kaapstad beneden, een meer spectaculaire locatie voor een luxe hotel gewoon niet bestaat. Een eclectische mix van intieme luxe en geïnspireerd design verheft Camissa House tot een ervaringsgericht meesterwerk. Zuster van het bekroonde MannaBay Hotel, Camissa House is voorbestemd om de wereld te veroveren. Camissa, een naam gegeven aan dit gebied van Kaapstad door de eerste inwoners, de Khoi mensen, betekent „Plaats van Zoet Water.” Het is deze levengevende stroom die direct langs ons hotel stroomt, die de Nederlanders ertoe aanzette zich hier te vestigen en zo de stad Kaapstad zoals we die nu kennen.

Als u uit het hotel stapt, is het niet moeilijk om te zien waar Camissa House designinspiratie vandaan komt. De Tafelberg ligt voor de deur en is het doek voor het Cape Floral Kingdom, een van's werelds grootste centra van aardse biodiversiteit.

Camissa House is een viering van de Afrikaanse Kaap, zijn erfgoed, zijn kronkelende geschiedenis die berg en zee verbindt, verleden tot toekomst en mensheid met de aarde.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Camissa House

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen