WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Wild Life

Afrika is de grootste show op aarde genoemd, en Lion Sands presenteert een safari die speelt als een hoogtepunten reel. Ons reservaat bewaarde 5 000ha (12 500ac) van een habitat die de thuisbasis is van de hoogste en meest uiteenlopende concentratie van wilde dieren op het zuidelijk halfrond. Je ziet alle iconische soorten van Afrika — leeuwenluipaard, neushoorn, olifant, buffel, giraffe, nijlpaard en zebra — samen met een ondersteunende cast van niet minder intrigerende 137 zoogdiersoorten en meer dan 450 vogelsoorten. Onze safari's presenteren een avontuur dat wild is, en dan nog wat!

Lion Sands is volledig privé en biedt u een intieme safari ervaring. Met slechts zes gasten voor een gameviewer en exclusieve doorkruisen op ons reservaat, heb je minimale ontmoetingen met andere mensen. Hoewel boeiende waarnemingen meer aandacht trekken, is het aantal voertuigen hier ook beperkt. Dit zorgt ervoor dat de dieren niet onder stress worden gebracht en dat je meer tijd met ze kunt doorbrengen, waarbij je hun natuurlijke gedrag observeert. Terwijl je op het verkennen bent, zul je het zeker niet ruw maken. Je gameviewer heeft gewatteerde emmerstoelen, waterdichte apparaathouders, dekens en poncho's - en stopt op een schilderachtige plek voor drankjes en snacks.

Toon meer
Toon minder

Bush Walks

Dit zijn onze after-breakfast wandelingen aan de wilde kant. Voor degenen die de struik willen ervaren, niet alleen observeren, er is geen betere begeleide excursie. Je wordt in de dikke dingen gedropt en alle vijf de zintuigen gaan aan... Voel de scrub crunch onder je voeten, raak een fluweelzachte acacia-zaadcapsule aan, hoor het kraken van een tak die aangeeft dat je niet alleen bent, en zie het spel op enkele meters afstand verschijnen — opwindend! Dit is ook een prachtige gelegenheid om de kleinere dieren te ontmoeten, die vaak gemist worden op safarivoertuigen, en om meer te ontdekken over de planten van het reservaat — velen met fascinerende geneeskrachtige eigenschappen en traditionele toepassingen.

Toon meer
Toon minder

Food & Wine

Van boma-feesten tot safari-verfrissingstops, dineren belooft een hoogtepunt te worden - voor al onze gasten, met elke dieetbehoefte, inclusief koosjer, verzorgd. Onze chef-koks transformeren lokale recepten in eigentijdse gerechten en geven u een voorproefje voor Zuidelijk Afrika. Gecombineerd met premium wijnen uit de Kaap, wordt dineren een belevenis. Onze wijnproeverijen zijn ook een favoriet van kenners en dabblers.

Toon meer
Toon minder

Spa & Wellness

In onze ervaring inspireert goed verzorgd zijn een fundamenteel gevoel van welzijn. En hoe kun je beter genieten dan met luxe accommodatie, gezond eten en spa-therapieën? Wij zijn voorstander van Africology-producten, ingeprent met de overtuiging dat zelfzorg evenwicht brengt. Dus met onze massages, wraps en gezichtsbehandelingen beloven we een wellness-ervaring om je lichaam te verjongen, je geest te kalveren en je geest te revitaliseren.

Toon meer
Toon minder

Tinyeleti Treehouse

Laat de rivier de Sabie u verwelkomen in dit eindeloze Afrikaanse landschap. Het Tinyeleti Treehouse, wat zich vertaalt naar Many Stars, is niet alleen een uitkijkpunt van waaruit u de pracht van de Sabie River kunt observeren en al het leven dat het in stand houdt, maar eerder een uitnodiging in de openlucht om uw plaats in te nemen en er deel van te worden.

Tinyeleti Treehouse is volledig uitgerust voor uw ontspanning en u kunt al het comfort van een luxe verblijf verwachten, zoals de mogelijkheid van een ontspannende hoofdmassage. Geniet van uw keuze aan tapas of een volledige maaltijd, en neem dan een cocktail terwijl de dieren bij zonsondergang komen drinken.

Het 50m2 terras is geschikt voor 4 personen en kinderen zijn welkom. We zullen u voorzien van een fakkel, en, hoewel er geen elektriciteit is, vindt u een paar bars van het mobiele signaal.

Verwacht de constante drukte van het leven van de Sabie rivier voor uw deur, evenals een paar dieren, nachtroofdieren en vogels die inluiden.

Tinyeleti is een ononderbroken nachtelijke ervaring die niet kan worden gerepliceerd, maar die zeker opnieuw zal worden verteld. Dat wil zeggen, als je de woorden kunt vinden om het te beschrijven. Voor ons die hier vele malen zijn gekomen, zijn we nog steeds op een verlies.

Toon meer
Toon minder

Giving Back

Lion Sands helpt samen met More Community Trust onze lokale Huntington en Justicia B dorpen, en je kunt er ook bij betrokken raken. Maak een community tour, waarvan de opbrengst gaat naar onze ontwikkelingsprojecten hier, of rol je mouwen op om te helpen met onze Get Your Hands Dirty initiatieven.

Deze centra op het gebied van onderwijs, infrastructuur, gezondheid en milieu, en u kunt kiezen welk gebied het meest geschikt is voor uw vaardigheden en interesse. Dit zijn buitengewone sociale ervaringen die je naar het hart van zuidelijk Afrika brengen om je eigen en andermans dromen waar te maken.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Sands Tinga Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen