WeTu Analytics

Lion Sands Tinga Lodge

Een verfijnde safari-ervaring in negen havens aan het water, die de romantiek van het pionierstijdperk in aanzienlijk meer comfort vastlegt.

De exclusieve accommodaties van de lodge liggen op een hoge oever van de rivier de Sabie. Uw suite voelt zich absoluut privé met een eigen dompelbad en terras met uitzicht op het water, en maakt optimaal gebruik van een uitzicht dat vaak dieren in het wild doorkruiste. Vanuit de suites leiden verhoogde houten paden naar een spa sala en de hoofdlodge - met een bar lounge, bibliotheek, zwembad en boma die ruimtes bieden om goed gezelschap te delen of een aantal rustige momenten alleen door te brengen.

In elke suite vindt u een kingsize bed (met klamboe), airconditioning, WiFi, een eigen lounge en een heerlijk bad en douche. De Tinga ervaring is een persoonlijke en privé ervaring voor wie op zoek is naar een echte Afrikaanse ontsnapping.

Als u door de glazen schuifdeuren van uw Suite stapt, is uw terras geschikt voor safari's bij het zwembad, dinerervaringen die speciaal voor u zijn opgezet en douches in de buitenlucht onder de sterren. Geniet van de buit buiten uw slaapkamer in de spa sala, bij het zwembad of waar u ook kiest om uw voeten omhoog te zetten.

Toon meer
Toon minder

Navraagformulier

Lion Sands Tinga Lodge

*Vereiste velden

Voornaam *
Achternaam *
Emailadres *
Telefoonnummer *
Land van Verblijf
Stad
Geschatte Aankomst
Aantal Dagen
Opmerkingen of Vragen